Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Idegeneket jelölök be facebook...

Idegeneket jelölök be facebookon, ez rossz dolog?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha sok ismerősöm lenne :c Emiatt elítéltek? Szerintem egy ilyen dolog nem nagy szám... :cc

2018. ápr. 6. 06:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerüen felfoghatatlan, mitől lesz jobb neked, ha csupa számodra idegen ember gyarapítja az “ismerőseid” számát. Ez valami betegség????

Engem is egyfeszt jelölnek ilyen ismerősgyűjtő agyhalottak és rém idegesítő! Vannak ilyen csoportok ahol egymást jelölgetik örömmel, tőlem csinálják, de aki rendeltetésszerűen használná a fb-t, azt azért békén lehetne hagyni

2018. ápr. 6. 06:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"ez rossz dolog"

Nem mondhatni annak.

"Emiatt elítéltek?"

Nem, de rádfér az okosodás!

2018. ápr. 6. 06:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem érdekel
2018. ápr. 6. 06:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
El éppen nem, csak érthetetlen. NEM lesz sok ismerősöd, attól, hogy sok bejelölés van! Hány "ismerősöd" segítene rajtad, ha szarban lennél?
2018. ápr. 6. 07:10
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítéllek el, de miért fontos, hogy sok idegen ismerősöd legyen? Biztos még nagyon fiatal vagy, és nem a minőség, hanem a mennyiség a fontos számodra. Pedig hidd el, akinek fontos vagy nem nézi, hogy hány ismerősöd van, viszont kellemetlenséget okozhatsz annak, akit megjelölsz ismeretlenként. Ha az a célod, hoyg ismerkedj, ismerősöket gyűjts, akkor inkább csatlakozz valami fórumhoz.
2018. ápr. 6. 07:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Vállald fel hogy kevés ismerősöd van. Nekem pl nagyon kevés van, <100 de nem érdekel , és van olyan osztálytársam akivel sohasem voltunk még jóba se, de bejelölt és nem jelölöm vissza mert nem érdekel. Volt olyan is akit töröltem mert (bár mindenki magáért felel) de égőnek éreztem az ostoba kiírásait. (Másokat becsmérelt, nézeteket csúnyán bírált) nekem ilyen ismerőseim ne legyenek.

Ha nagyon fiatal vagy, és eljátszol a gondolattal oké, de ne tedd, hidd el semmi értelme.

2018. ápr. 6. 07:37
 7/19 anonim válasza:
100%
Hidd el attól nem leszel menőbb mert több ismerősöd van,később majd azt sem tudod, hogy töröld le az idegen embereket amikor görgetsz és olyan emberek életet nézed akiről azt sem tudod kik azok és igazából nem is leszel kíváncsi rájuk. Ha meg több lájkot szeretnél akkor pedig fogasd el elégedj meg azzal ami van.
2018. ápr. 6. 07:52
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Érthertlen, valamit nagyo akarsz kompenzálni, inkább erre kellene rájönnöd, hogy mi az. Mondjuk az is megér egy misét, hogy ki az a szerencsétlen, aki egy ilyet visszaigazol. Én még azokat az ismerőseimet is törlöm egy idő után, akivel nincs semmilyen kommunikáció.
2018. ápr. 6. 08:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem mostanában indiai metroszexuális férfiak, Indonéz huszonévesek meg brazil metálosok kezdtek rohamosan bejelölgetni, de az már félelmetes. :D
2018. ápr. 6. 11:04
 10/19 Skaiiripa ***** válasza:
100%
Nem rossz, csak értelmetlen.
2018. ápr. 6. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!