Titeket nem zavar ha ismerkedtek valakivel neten, és az illető egyre kevésbé tud helyesen írni?
(Egyébként kedves, nem buta... engem egyszerűen zavar)
El tudnátok ilyen emberre képzelni egy párkapcsolatot?
Többféle álláspont képzelhető el. :)
Én azt szeretném, ha az, akivel egy légtérben töltöm az időt, rezonálna arra, amit mondok. Ha idézem azt, hogy: És most viszi!, akkor tudja, miről van szó, mit kívánok az adott helyzettel kapcsolatban kiemelni, és nevessen. Ez, mikor fiatalkoromban a szokásokat felvettem, nem volt probléma, mert akikkel barátkozni szerettem volna, azoknak nagyjából ugyanazok a könyvek álltak a polcain - olvasottan. És már többektől olvastam a véleményt, hogy az olvasás helyesírást okoz. Szóval, aki eleget olvas... De ez a világ a múlté.
Nyelvtandolgozat... Ez nagyon jó! 2 hétig ezen fogok röhögni, hogy a hétköznapokban elfogadható helyesírás szintjét valaki nyelvtandolgozatnak hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!