Miért csinálják egyes emberek ezt nyilvánosan?
Figyelt kérdés
Egyes emberek,ha rágóznak,nem zavarja őket,ha többen is vannak rajta kívűl pl. buszon stb,léggömböt fújnak a rágóból,mások tudnak rendesen rágózni,de vannak akiket nem zavar,ha más látja,fújja nyugodtan a léggömböt.
Mert,ha egy értelmileg beteg ember csinálná oké,de értelmes emberek is szokták csinálni.
Legalább akkor csinálná,ha nem látja senki,ha már társaságban van,akkor nem,ugyanis szerintem szégyen. Ma is kb. egy 40 év körüli pasi fújta a lufit a buszon és nem zavarta,hogy vele szemben voltam,meg mások is.
Én is rágózom,de nem szoktam ezt csinálni.
Gyerekkoromban csináltam otthon gyümölcsrágóból,de mostmár csak rágom és társaságban csendesen.
Egyes emberek miért fújkállják a nyilvánosság előtt?
Honnan jött ez a szokás?
2018. ápr. 5. 22:00
11/12 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajod....jézus..
12/12 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, ezek mind osrobenkó, büdös prolik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!