Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Izgalmasnak találjátok, ha...

Izgalmasnak találjátok, ha valaki kicsapongó életet él?

Figyelt kérdés
Én például imádok inni, emellett szexfüggő vagyok, és még van pár dolog... Úgy gondolom, egyszer élünk, ki kell használni az időt, és ha én úgy döntök, hogy például be akarok mászni egy lezárt épületbe azért, hogy ott szexeljek, igyak a barátaimmal vagy szellemeket keressek, stb., akkor be fogok mászni.

2018. ápr. 1. 21:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Fiatalkorukban sokan tartják izgalmasnak. Aztán vagy megkomolyodnak, vagy "kiégnek".
2018. ápr. 2. 01:10
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi az izgalmas. Nekem nem tűnik izgalmasnak egy alkoholista lúzer élete, aki lezárt épületekbe mászik be, mint egy csöves, vagy mint a drogfüggők, akik ott lövik be magukat.

Számomra mondjuk egy Karib-tengeri hajóút egy óceánjáróval tűnne izgalmasnak.

Egyszer élünk, ki kell használni az időt, de számomra ez pont az idő elpazarlása lenne. Rendkívül nyomorék módon.

Az egyetemmel való példálózás nem tudom, hogy csak egy füllentés, egy ösztönös reakció volt, amikor már láttad, hogy az általad kiírt kérdés pont az ellenkezőjét váltja ki az emberekben, menő helyett inkább prolinak néznek, és ezt próbáltad az egyetemmel esetleg kompenzálni, de manapság már a "felsőoktatás mindenkié", legidiótább gyerekek is bekerülnek valahova a családban. Akinek mondjuk van egy villamosmérnöki alap és mesterképzése, azt elismerem, hogy kemény munka. De nagyon felhígult a felsőoktatás.

Az érzelemmentes szex miatt nem ítéllek el, mert képmutatás lenne, nekem is volt benne részem. De idővel úgyis rájön az ember, hogy a szex mennyivel jobb, ha érzelem van mögötte.

Ha meg valaki szimplán menőzésből halmozza az érzelemmentes numerák számát, mert YOLO, az szimplán egy kretén.

2018. ápr. 2. 03:33
 23/30 anonim ***** válasza:
igazán nem akarlak megsérteni de én undorítónak találom az ilyen gondolkodású embereket mint te, az ilyeneket abszolút nem tudom elfogadni és tényleg kardra velük
2018. ápr. 2. 08:42
 24/30 A kérdező kommentje:
Fogalmatok sincs semmiről. Szánalmas.
2018. ápr. 2. 11:20
 25/30 anonim ***** válasza:

# 8/24-es leírta a lényeget! Ezt csak úgy lehet hosszútávon élni, ha kívülről támogatnak.

Ha te valóban egyetemre jársz és dolgozol, amiből tandíjat fizetsz, akkor egy lakásbemászásos buli véletlenül rosszul sül el, kifogsz valami jogfanatikus tulajt, aki polgári peres eljárással jól meghurcol és máris adósságspirálba kerültél. Vagy ennyire jól fut a szekér? Kétlem, ha egyetem mellett dolgozni kényszerülsz. Illetve a munka se fizethet annyira jól, ha mellette egyetemre jársz.

Egyébként meg nem kell Clamydiától megvakulnod, úgyis benned van már valószínűleg a HPV legalább 20-30 különböző törzse (ezek ellen az óvszer sem véd, testnedvekkel terjed) és ha nem is okoz tüneteket, 20-30 éven belül garantáltan elrákosodsz.

2018. ápr. 2. 13:27
 26/30 anonim ***** válasza:

# 24

Mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.

Amúgy szerintem kamu kérdés egy tavaszi szünetben unatkozó kisfiútól, akit anyukája a sarki boltig enged maximum.

2018. ápr. 2. 13:50
 27/30 anonim ***** válasza:
Pia, drog nélkül is lehet kicsapongó életet élni, az érdekes számomra is.
2018. ápr. 2. 14:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Be vagytok feszülve. Innotok kellene rendszeresen. Olyanok vagytok, akár a nagyszüleim, merevek.
2018. ápr. 2. 18:10
 29/30 A kérdező kommentje:
Szépen is lehet beszélgetni.
2018. ápr. 3. 12:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha akarsz beszélgetni írj privit,kiirni ide valamit is felesleges mert nem a kérdésre válaszolnak hanem adják a kakit.
2018. ápr. 3. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!