Izgalmasnak találjátok, ha valaki kicsapongó életet él?
15: Nem rólad beszélek tökikém, hanem azokról az emberekről, akik a környezetedben vannak és elviselik az ártalmait az életmódodnak.
Te világos, hogy nem érzel szenvedést - de csak amíg mások pesztrálnak, kifizetik a dolgaidat és gondokodnak rólad és meggyógyítanak és pl. nem vakulsz meg, mert az életmódód bizony ilyen kockázatokat rejt magában -, hiszen állandóan fájdalomcsillapítva vagy, nem vagy józan, gondolom drogozol is.
De ha simán leraknak egy garzonba - amit mondjuk ajándékba kapsz - és neked kéne fenntartanod magadat és a lakást és életben maradni, 2 hónapon belül tönkremennél, börtönben lennél vagy halott volnál.
Amíg állandóan delíriumban vagy, nem fogod ezt fel, hogy ez a valóság.
17: Akkor nem vagy igazi kicsapongó, amilyennek leírtad magad.
Te olyan havi 3 napot vagy csak kicsapongó, 27-et fegyelmezett mintapolgár vagy.
Egyszer a szüleim azelőtt évekig üresen álló hétvégi házába akart betörni valaki poénból, csak néha én lementem oda (a kocsival beálltam a garázsba).
Akkorát kapott a gumilövedékesből, hogy csak na :D
Utána elkaptam, megegyeztünk, hogy nem hívjuk ki a rendőröket, de ha mégegyszer erre jön, akkor a beleit felakasztom a diófára :D
Többet nem jött.
Bár nem volt annyira agresszív, csak megijsztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!