Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Izgalmasnak találjátok, ha...

Izgalmasnak találjátok, ha valaki kicsapongó életet él?

Figyelt kérdés
Én például imádok inni, emellett szexfüggő vagyok, és még van pár dolog... Úgy gondolom, egyszer élünk, ki kell használni az időt, és ha én úgy döntök, hogy például be akarok mászni egy lezárt épületbe azért, hogy ott szexeljek, igyak a barátaimmal vagy szellemeket keressek, stb., akkor be fogok mászni.

2018. ápr. 1. 21:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Tehát érzelmi kárt okozok egy olyan embernek, aki csak szexelni akar velem. Ejjha, erre innom kell.
2018. ápr. 1. 22:15
 12/30 anonim ***** válasza:
11: Ha tényleg csak szexelni akar veled (de ezt nem tudtuk, mert egyelőre annyit írtál, te vagy, aki csak szexelni akar vele), akkor is ha elkap tőled valamit - mert ugye kockázatos nemi partner vagy -, okoztál neki érzelmi kárt, senki nem dobódik fel még egy gyógyítható nemi betegségtől sem, komám, és a környezete sem fog neki tapsolni, pl. velem az orvosok kifejezetten megalázóan bántak hasonló esetben.
2018. ápr. 1. 22:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Túldramatizálod az egészet. És tudd, vagyok én is annyira felelős, hogy figyelek a kényes dolgokra. Nem vagyok teljesen felelőtlen.
2018. ápr. 1. 22:24
 14/30 anonim ***** válasza:
13: Kösz, hogy a kínokat, amiket átéltem, túldramatizálásnak titulálod. Ez is beletartozik az érzelmi bántalmazás körébe. Ezt csinálják a környezetükkel a szenvedélybetegek.
2018. ápr. 1. 22:27
 15/30 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, az én helyzetemet dramatizálod túl.
2018. ápr. 1. 22:29
 16/30 anonim ***** válasza:

15: Nem rólad beszélek tökikém, hanem azokról az emberekről, akik a környezetedben vannak és elviselik az ártalmait az életmódodnak.

Te világos, hogy nem érzel szenvedést - de csak amíg mások pesztrálnak, kifizetik a dolgaidat és gondokodnak rólad és meggyógyítanak és pl. nem vakulsz meg, mert az életmódód bizony ilyen kockázatokat rejt magában -, hiszen állandóan fájdalomcsillapítva vagy, nem vagy józan, gondolom drogozol is.

De ha simán leraknak egy garzonba - amit mondjuk ajándékba kapsz - és neked kéne fenntartanod magadat és a lakást és életben maradni, 2 hónapon belül tönkremennél, börtönben lennél vagy halott volnál.

Amíg állandóan delíriumban vagy, nem fogod ezt fel, hogy ez a valóság.

2018. ápr. 1. 22:37
 17/30 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, mellette meg dolgozok, hogy a tandíjat ki tudjam fizetni, tökike.
2018. ápr. 1. 22:40
 18/30 anonim ***** válasza:

17: Akkor nem vagy igazi kicsapongó, amilyennek leírtad magad.

Te olyan havi 3 napot vagy csak kicsapongó, 27-et fegyelmezett mintapolgár vagy.

2018. ápr. 1. 23:21
 19/30 A kérdező kommentje:
Ha te mondod.
2018. ápr. 1. 23:45
 20/30 anonim ***** válasza:

Egyszer a szüleim azelőtt évekig üresen álló hétvégi házába akart betörni valaki poénból, csak néha én lementem oda (a kocsival beálltam a garázsba).

Akkorát kapott a gumilövedékesből, hogy csak na :D

Utána elkaptam, megegyeztünk, hogy nem hívjuk ki a rendőröket, de ha mégegyszer erre jön, akkor a beleit felakasztom a diófára :D

Többet nem jött.

Bár nem volt annyira agresszív, csak megijsztett.

2018. ápr. 2. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!