Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit szólnátok ha tescoban a...

Mit szólnátok ha tescoban a sorok között látnátok két tinit smárolni? Reagálnátok valamit?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 12:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Véleményem meglenne, de ilyen helyzetben nem szólnék, inkább másfelé venném az irányt. Más kérdés, ha zárt helyen találnám szembe magam ezzel, ahonnan nem tudnék csak úgy elsétálni, például egy buszon ülve. Ott tennék egy finom kérést, hogy legyenek szívesek annyival tekintettel lenni másokra, hogy ezt egy kevésbé tömött helyen folytatják. A szerelem nagy úr, de pár percet az is tud várni.
2018. márc. 31. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem érdekelne, fiatalok... :) Azokról sokkal inkább megvan a véleményem, akiknek annyira fos az életük és kicsi az önértékelésük, hogy tiniket akarnak fellökni erkölcsi indíttatásból :P 28/N
2018. márc. 31. 16:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan, hogyha lefotózod, feljelenthetnek és TE ütöd meg a bokádat?!

Amúgy én kiröhögnélek, ha "anyukámmal" fenyegetnél.

2018. márc. 31. 16:37
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Én sem csipázom az ilyesmit,de nem találom annyira zavarónak,hogy odamenjek beszólni,meglökni,fenyegetni őket.Olyan már volt,hogy koncerten mellettem annyira összegabalyodott egy párocska,hogy többször majdnem fellöktek,pedig volt elég helyük,a fickó le is könyökölte a fejem a szerelem nagy hevében.Én meg leküldtem nekik az oldalukba egy jó nagy könyököst,hogy vegyék már észre magukat,nem csak ők ketten vannak a tánctéren,a csaj meg elkezdett magyarázkodni,hogy bocsássak meg.Na szóval az ilyen tényleg nagyon idegesítő,de ez más kategória.
2018. márc. 31. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyne lenne közöm ha előttem csinálják boltban."

Te valami besavanyodott emberke vagy akinek sosem volt csaja/pasija?

2018. ápr. 1. 01:59
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
Mekkora egy szar alak vagy. Dobott a csaj? Vagy sosem volt, és most megy a féltékenykedés? Szánalmas.
2018. ápr. 1. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!