Tapasztaltátok már azt az életben, hogy semmit nem hisznek el nektek az idegen emberek?
Figyelt kérdés
Egy pl.: múltkor mentem egy kis műtétre, betartottam mindent, nem ettem, nem ittam, nem kávéztam, nem cigiztem. Mikor készültek bealtatni, rám rakták a maszkot, hogy szippantsak. Elkezdtem köhögni. Hallom az egyik sarokból egy nő oda szól, cigizik ? mondom igen. Megkérdi: ma szívott ? Mondom: nem. Hallom: Na Peeerszee.
De ez csak egy a sok közül. Lépten nyomon ilyenekkel találkozom évek óta.
2018. márc. 31. 02:48
1/6 A kérdező kommentje:
Azért gáz, mert hátrányom származik az ilyenekből és mindig szívok.
2018. márc. 31. 02:50
2/6 Mádár0218 válasza:
Azért szerintem ez túlzás, hogy semmit.
- mindig lesz valaki aki beszól ezek miatt, és úgy veszi nem igaz felesleges vele foglalkozni,nem hiszi el akkor kapja be...
Felesleges ilyenekkel foglalkozni mert csaj saját idegrendszeredet építed le vele
3/6 Mádár0218 válasza:
Mit értesz az alatt, hogy mindig szívsz ezek miatt, mondjuk pár pontos példa
4/6 anonim válasza:
Energia szívók, még az időt kár pazarolni az ilyen emberekre.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen orvosi szituációban még valamilyen szinten érthető (bár nem helyes), ha nem hisznek neked. Rengetegen hazudnak, nem tartják be a diétát, az orvos utasításait, mert azt hiszik, hogy csak azért mondja, mert élvezi, ha beteg embereket baxtathat. Aztán amikor esetleg komoly következménye van annak, hogy nem tartották be az előirtakat, akkor az orvost küldik el az anyjába, perelnek, magyar egészségügyeznek. Nyilván nem mindenki ilyen, vannak, akik felfogják, hogy a saját érdekük, hogy tartsák a diétát, ne egyenek-igyanak, ha az orvos azt mondta, szedjék a gyógyszert stb és esetenként rajtuk csattan az orvosok, eü dolgozók kételkedése, ahogy veled is történt.
6/6 anonim válasza:
Engem mindig ilyen kedves jókislánynak néznek. Nem arról van szó, hogy valami züllött ember látszatát akarnám kelteni. :) De pl. megpróbálnak átverni, aztán megsértődnek meg makacsnak mondanak, ah pl. egy üzletben nem vagyok hajlandó megvenni valami baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!