Miért bámulnak meg az emberek mint valami földönkívülit, amikor megállok valahol enni egy nyilvános helyen?
Ilyen kajára gondolok mint szendvics, hamburger
Ha megállok valahol hogy megegyem, a közelemben elsétáló emberek nagyon furcsán néznek időnként. Lehet mondjuk az utcán, vagy pl. egy plázában a lépcsőn ami két emelet között vezet, akárhol, ezt tapasztalom. Mondjuk sokszor még nem ettem nyilvános helyen, de amikor mégis, akkor mindig így volt.
Mi olyan rendkívül furcsa abban, ha valaki nyilvános helyen eszik?
Szerintem túlreagálod és olyat látsz bele ami nincs. Én is megnézem ha valaki épp mást csinál mint szoktunk egy utcán, de nem azért mert azt hiszem hogy ufó vagy :D hanem mert jobban felkelti az érdeklődésem egy új vagy más dolog, mint a megszokott.
Erre azért már rájöhettél volna saját magad megfigyelése okán is. Te is a feltűnőbb dolgokat nézed figyeled, esetleg ha mozog valami melletted oda nézel. Ez ösztönös valahol. Persze van amikor fapofával direkt nem nézek sehova (főleg tini koromban volt ez), de ma már pl. szívesen pihentetem embereken a szemem, vagy megnézek bárkit akit érdekesnek találok. És nem, még mindig nem ufóságának gyanúja miatt. :D
Egyébként BAROMI egyszerű a képlet. Ha ennyire zavar, ne csináld. Neked kell ez esetben sajnos változnod, mert itt hiába hüledezel, változás nem lesz.
Egyébként ha szeretnéd megismerni az embert, mit miért csinál. FIGYELD MEG MAGAD! TEEE hogy reagálsz bizonyos helyzetekben, te megnézed e az utcán ha sétálsz hogy valaki pl megállt és mit csinál. Az emberek különbözőek ez igaz, de alapvetően egyformák vagyunk érzések és vágyak terén. Ha magad megismered, a többi embert is már "ismerni" fogod. ;)
Amikor egy kutya látja, hogy eszik egy ember, akkor miért nézi? Azért, hogy adjon neki:).
Egy röpke pillanattal konstatálják az emberek, hogy eszel, erre valamelyiknek eszébe jut, hogy ő is éhes, kajálnia kellene, stb. De lehet, hogy azon agyalnak, hogy épp miért azt eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!