Téged zavar, ha nyilvános zuhanyzóban idősebbekkel tusolsz együtt? Hány éves vagy?
Engem mindig is zavart a nyilvános zuhany ( ahol meztelenül vagyunk), így ha nagy ritkán kerültem is ilyen helyzetbe, akkor mindig megpróbáltam vagy a többiek előtt, vagy később, utánuk menni. És nagyon gyorsan túl lenni rajta...
32N
Emberektől, közegtől függ. Ha beszámítható, esélyesen NEM atiszoc emberekről van szó, akkor semmi gondom evvel, akármilyen neműek és korúak, de ez számomra
nem a pucérságtól függ, hanem a helyzettől, hogy kiszolgáltatott vagyok-e, vagy sem.
Pl van-e menekülési út adott esetben (vagy pl esetleg növelheti a biztonságérzetem, ha a ruháimat, értékeimet számzáras szekrényben el tudom-e zárni, stb.)
Épp így ruhában este egy szűk sikátorban sem tartózkodom szívesen, főleg nem -teszem azt- a hétkerben.
A pucérság viszont részletkérdés számomra. Szoktam naturista közebe járni olykor.
30+F
Nagykorú hülye gyerek puhap öcsnek üzenem, hogy tanulj meg érvelni, infantilis lepontozgatások helyett, taknyos. :)
Kis kur. Afi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!