Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek 21 évesen mennyire...

Nektek 21 évesen mennyire szabják meg a szüleitek, hogy hova mehettek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

14 eves koromtol nem volt ahogy beleszoljanak.

21 evesen meg el voltam koltozve, ugy vegkepp semmi beszolasuk nem volt.

Talan ideje volna felnoni...

2018. márc. 29. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
26%

Azért az se mindegy milyen 21 évesről beszélünk.

Nővérem 22 volt mikor én 18. Egyetemista, és mindig megmondták mit csinálhat és mit nem. Neki voltak nehéz korszakai, kipróbált mindent, és kicsit balhés is volt. Anyámék fizettek neki mindent, és napokat képes volt otthon csövezni.

Én 17 éves korom óta suli mellett dolgoztam, és éjfélre értem haza. Ez volt kb a vízválasztó ami óta nem szóltak bele a dolgokba. Emellett én nekem nem hogy komolyabb, még cigaretta problémáim se voltak, és pszihiáterhez se kellett hordani.

Elég furcsa is lehetett külső szemmel hogy az idősebb testvér van számon kérve mindig.

2018. márc. 29. 18:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kérdezem meg, hogy "anyuuuu, elmehetek xy-hoz?", mint egy ovis. Megbeszélem xy-nal a találkozót, felöltözök, aki épp otthon van, annak szólok, hogy "sziasztok, elmentem xy-hoz, 8 körül jövök" és elmegyek. Csak azért mondom, hogy hová/kivel/mennyi időre megyek, mert nálunk így szokás, a szüleim is szólnak, mielőtt elmennek otthonról, csak hogy tudjuk, hogy ki hol van. Ha te is elkezdesz felnőtt módra viselkedni, akkor előbb-utóbb a szüleidnek is leesik, hogy 21 vagy és nem 11.
2018. márc. 29. 18:30
 14/16 A kérdező kommentje:

12-es! Én is egyetemista vagyok. Szerintem ez azért van, mert még suliba jársz úgy kezelnek. Nekem végig azt hitték, hogy általános iskola. Csak tanulj, tanulj, tanulj.

Az meg, hogy éjfélig dolgoztál dícséretes. Én csak nyaranként tudok, tudtam. Erős gimnáziumba jártam, reggel ötkor ment a buszom, volt hogy 8-ra értem haza.

Ezt én is tudom, hogybaz egyetem niatt van, ahova ők erőltettek.

2018. márc. 29. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
16-17 éves koromig volt ez kb, utána inkább csak annyi hogy telefon legyen nálam.
2018. márc. 30. 02:36
 16/16 anonim ***** válasza:
21 évesen állj már a talpadra basszus... 18at betöltötted nem szólhatnak bele az életedbe.
2018. ápr. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!