Szerintetek van összefüggés a hang és a megjelenés között?
Úgy értem,egy gyönyörű,kecses,érzéki,finom,simogató,lágy hang tartozhat egy "debella" testhez?
Nem arról a hétköznapi "szép" hangról beszélek,hanem olyanról,amilyen csak nagyon keveseknek adatik meg.
Létezhet,hogy ilyen hang egy kövér,igénytelen testet takarjon?
Persze vmelyik rádióban volt az Anita nevű csaj a bumerángban asszem ő pont ilyen volt.
Meg fordítva is igaz, ismertem egy modell szépségű lányt, amikor először megszólalt, itöry belőlünk a röhögés,.olyan hülye hangja volt.
Hát a zsírréteg nem igazán befolyásolja a kiadott hangot. A pattanásoktól meg főleg nem függ. A fogaktól valamilyen szinten függ, pl. ha valaki fogatlan, az megváltoztatja a beszédjét.
De a leghíresebb példa itt van:
és szerintetek mennyire fontos egy párkapcsolat kialakulásához a hang,hangszín,hanglejtés?
Mennyit számít,vagy ront ?
számomra is fontos,férfiaknál.Sőt,a gyakorlatban kellett megtapasztalnom,mennyire számít nekem a "döntésemben" az is,hogy milyen hanglejtéssel beszél,hogy retorikál,hogyan hangsúlyoz, változatossá téve ezzel a beszédét,meg egyébiránt egyfajta intellektuális hátteret is feltételez, ha valaki jól használja a hangját.
Annyira tetszett egy pasi,megvolt a kémia,nagyon kívántam is,minden megvolt,de a hangja egyszerűen összecsapta ezt az összképet.Még maga a hang nem is volt túl nagy gond,bár inkább magasabb hangja volt,mint mély,ezen túlléptem volna,hisz annyira tetszett,de úgy zavart,hogy beszéd közben ilyen "fa hangja van",olyan egysíkú, hogy szó szerint zavart.Nem lett belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!