Komolyabb megjelenes mennyire jon be a Lanyoknal?
1.En az a fajta ember vagyok aki ha megy az utcan ossze huzza a szemoldoket szval kicsit hatarozotabb a megjelenesem es az lenne a kerdes hogy ti mit preferaltok ha egy ferfi komolyabb vagy mas megjelenes nyero nektek
2.Hogy reagaltok arra ha egy fiuval elkapjatok egymas tekintetet(1 vagy 2 masododpercig) es o elfordul vagy az ellentete ha tartjatok a szemkontaktust (3-5 masodperc) es mondjuk ratok mosolyog vagy kacsint egyet vagy esetleg mas 3.Ti ezt mivel jelzitek vissza hogy nektek is szimpatikusak vagyunk?
Kép nélkül nehéz megmondani, nem tudni, hogy mi áll pontosan a leírás mögött.
Nehéz lenne így leírni, hogy mitől tetszik meg valaki, pl. nem mondhatom, hogy “tetszenek a mosolygós srácok”, mert nem minden srácnak áll jól a mosolya. Egy “mosolygós férfi” ilyen is lehet:
Az összehúzott szemöldökre is tudnék ilyen példát
A lányok 70-80%-át elijeszti, ha egy fiú túl komolynak tűnik. Hiszen ez elérhetetlenséget, érdektelenséget, sok esetben nagyképüséget tükröz sajnos, még ha te nem is vagy ilyen egyáltalán. Ezekre pedig egy normális lánynak nincs szüksége.
A mai lányoknak lazaságra, humorra, jó kedélyre és kellemes társaságra van szüksége elsősorban amikor egy normális fiút keres magának. Nyilván elvárható, hogy a fiú komoly is tudjon lenni, ha azt az adott helyzet megkívánja, hiszen ettől férfi a férfi.
A határozott, tekintélytparancsoló megjelenéssel nincs gond, sőt, az kell is... (ez alatt a kihúzott testtartást, igényes öltözködést és kinézetet értem) de a szúrós szigoru tekintetet próbáld mellőzni, ha egy lányra nézel és a tetszésedet akarod kimutatni neki.
A szigorú nézésedet tartsd meg a nagyszáju álvagány gyökereknek, akiknek teszik a keményt, de ha kicsit odahajolsz már elszaladnak. :D
példa összehúzott szemöldökú, határozott férfira, csak hogy illusztrálva is legyen:
Szerintem az összehúzott szemöldöktől inkább távolságtartónak tűnik valakin.
Ha egy fiúval elkapjuk egymás tekintetét akkor ha tetszik akkor tartom a szemkontaktust és azzal jelzem hogy tetszik hogy rámosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!