Mi a véleményetek egy olyan férfiről aki kívülről nagyon férfias macsós morcos, de belül egy érzelmes törékeny, lelkizős bújós ember?
Nem túlságosan taszító ez a két tulajdonság?
Külsőre ilyesmire gondolok mint ezek
Egyáltalán a nőknek bejön az, ha egy férfi érzelmes, a végletekig szerelmes, bújós, lelkizős? Aki csak arra vágyik hogy a szerelmét egész nap ölelgesse stb?
Én ilyen ember vagyok, aztán kicsit félek ettől, hogy a "morcos" férfias külsőm az borzasztó ellentmondásban van a belsőmmel.
nekem nem tetszik a képen lévő férfi, valahogy nem férfias.
a kérdésedről: nem szeretem, ha valaki megjátssza magát. ha érzékeny, ne játssza az érzéketlen bunkót. azt szeretem, ha valaki természetes, őszinte. a megjátszós embereket az élet minden területén kerülöm.
Köszönöm a válaszokat, látszik hogy milyen válaszokat írtak a valóban "tipikus macsók" :D
De amúgy igaz bele gondolva tényleg nem ez a macsós, rosszul fogalmaztam, de ettől függetlenül a képen lévő férfi férfias.
A második válaszadó jól leírta, tényleg a megfelelő nőnek kell megnyílnom bár az se könnyű dolog :)
Igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!