Titeket is idegesít amikor egy családos nő rinyál, hogy nincsenek barátai és neki mennyire sz** az élete?
Figyelt kérdés
Ahelyett, hogy örülne vannak gyerekei, férje. Arra nem gondol, hogy sokan teljesen egyedül vannak.2018. márc. 22. 21:57
11/12 anonim válasza:
Nem idegesít, kiröhögöm.
Mártírkodjon, ha akar, nekem nincs szar életem, mert nem vállaltam a nyakamba egy családot. Ennyi :D
Egyébként ez a gondolatmenet (ne panaszkodj, mert másnak rosszabb), olyan, mint mikor az iskolai menzán azt mondták, hogy edd meg a sóskát, mert Afrikában éheznek. Nem leszarom én Afrikát, mikor a sóska szagától is hányok?
Szóval te se rinyálj, hogy teljesen egyedül vagy, ismerek olyat, aki balesetben eltörte a nyakát és nyaktól lefelé le van bénulva, na NEKI van szar élete, te magányos vagy ugyan, de legalább tudsz mozogni. Erre nem gondolsz?
12/12 anonim válasza:
nem kell a duma ,ma meg nem kell a csalad,de elobb utobb eljon az ido,milor az ember elszamolast ,csinal ,az eleteben mit csinaltam ,es mitt kellet volna,fiatalon az ember kimondja konyen nekem nem kell csalad,de kesobb ,mikor valtoznak a hormonok,es oreg otthonba kerultel,es ott josz ra elszurtam valamit,es engem senki nem latogat?mert a karier nem minden,a fiatalsag hamar elroppen es marad a magany!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!