Az azsiaiak az europaiakat egyformanak latjak?
Nem csodálnám...
Bár annyiból könnyebb helyzetük van, hogy a fehéreknek egy kicsit változatosabbak a haj/szemszíneik, ami elég szembetűnő első ránézésre is...
Amikor megkérdeztem egy kínait, azt mondta, hogy ők is így vannak ezzel.
Valaki pedig azt mesélte (magyar), hogy miután megérkezett Kínába, kellett 2-3 hét, mire a szem ráállt arra, hogy ne lássa őket egyformának.
Szerintem hasonlóan vannak ezzel. De ha kifinomul a látásuk erre, észre veszik a különbségeket. De még mi magunk se látjuk alapból európában ki honnan származik, viszont egy barátom egyből megmondja ki kelet európai és ki északról ki délről jött. Lassan már én is látom messziről hogy pl. ki magyar egy benzinkútban és ki német vagy francia. Olyan tipikus. :D
De már azt is felismerem hogy a keleti nem "csak" keleti hanem kínai vagy japán. A japánok a szebbek. ;)
Azért csodálkoznék ha tök egyformának látna egy 180 magas szőke hosszúhajú csajt meg egy 160 magas fekete rövidhajút . Vagy egy szakállas szemüveges férfit meg egy páva dizájnos világosbarna hajú kölyökképű srácot ,és egy kopasz gyúróst teljesen összetévesztene.
Idehaza van minden hajszín,magasság- méret, arc szőr fazon . Kínában meg csakis sötét hajú nem túl magas emberek vannak és nem jellemző az arcszőrzet se a hosszú haj (férfiaknak)ezért nyilván össze lehet őket keverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!