Ti féltek a haláltól?
Figyelt kérdés
Én sose féltem a haláltól.
Nem mondom hogy várom, de ha holnap meghalnék, nem lennék szomorú.
Ti hogy vagytok ezzel?
2018. márc. 21. 22:36
11/16 anonim válasza:
Igen. Ateistaként nem hiszem, hogy lesz valami utána, és nem akarom itt hagyni a világot. Nem fogom tudni soha, hogy mik lesznek még. Bármit teszek, a vége tudatlanság.
És egyszerűen nem tudom felfogni a nemlétezést. A "terror management theory"-ról olvastam, hogy ha az emberek felfogják a halál elkerülhetetlenségét, az mindig borzalmat, terror érzést vált ki belőlük.
12/16 anonim válasza:
Félek. De nem magától a haláltól, hanem attól amit jelent: ismeretlen. Meg annak azért örülnék, ha nem szenvednék, hanem nyugodtan mennék el. Semmi kedvem haláltusát vívni.
14/16 anonim válasza:
Én azok miatt félek akiket itt hagynék. Ha már meghaltam és odaát vagyok teljesen mindegy. És persze szívesen elkerülném ha már mennem kell, a fájdalmas rossz halált.
15/16 anonim válasza:
Nem a haláltól félek, hanem attól ahogyan meghalok. Amikor meg kell halnom, nem akarok fájdalmat érezni, egyszerűen csak elaludni.
16/16 anonim válasza:
Még túl fiatal vagyok, hogy féljek a haláltól. Míg fiatal vagyok az öregedéstől és a ráncoktól félek. Majd, ha öreg leszek, akkor fogok majd a haláltól félni vagy rosszabb esetben imádkozni érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!