Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ezzel az érzéssel...

Hogyan lehet ezzel az érzéssel együtt élni?

Figyelt kérdés
Annyira vágyok arra, hogy legyen párom, mégsem tart egy férfi sem vonzónak. ;(

2018. márc. 21. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Erre a kérdésre én is keresem a választ, ha megtudhatom a korod, talán segíthetünk egymáson:)
2018. márc. 21. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Valami gáz van a személyiségedben.

Ezen kellene elgondolkoznod és tenni ellene!

2018. márc. 21. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

jó hír:

nem kell együtt élned ezzel az érzéssel...

rossz hír:

nem egyszerű fejlődni e téren, legalábbis a legelején, de ha sok időt beletolva lehet...

a férfiak alap pszichológiai és evolúciós elvek mentén működnek, tanuld meg őket, építs rájuk és nyert ügyed lesz.

2018. márc. 21. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Nekem eleinte nehezen ment. Lelkileg eléggé megviselt a tudat, hogy mindig a kispadon ülök és maximum barátként tekintenek rám a nők. Tudom ez az én hibám volt, de akkoriban nem tudtam miként javítsak az esélyeimen. Aztán úgy döntöttem felhagyok a hiábavaló ismerkedéssel. Végül egy idő után megszoktam, hogy nem keltem fel senki figyelmét. Ez lett a természetes számomra. Szóval már nem gondként fogom fel és így nem is okoz problémát az életemben, hogy senkinek sem tetszem.
2018. márc. 21. 16:47
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Folyton a külsőn lovagoltok és ha valamelyikőtöknek nem tetszik saját maga, akkor már dől össze a világa.

Egyre keserűbb, egyre depressziósabb és ezért egyre magányosabb lesz.

Pedig ha valaki egy érdekes személyiség (nemtől függetlenül), van humora, nem egy savanyú uborka, láthatóan szeret élni, ápolt, önmagára minden szempontból igényes, az nagyon hamar párra talál.

Én láttam már "ronda" nőt, akit imádott a jóképű férje és nem kifejezetten előnyös külsejű pasit, nagyon csinos feleséggel, akik példásan éltek és szerették egymást.

Most ne gyertek a pénzzel, nem ilyenekről beszélek!

Hanem emberekről, akik megtalálták a párjukat, mert annak olyan volt, a személyisége, hogy elfeledtette a külsőt.

Nagyon ritka az olyan a pár, ahol egyformák az előnyös külső adottságok és ezek ritkán is maradnak együtt.

Ameddig itt sanyarogtok és nem változtattok magatokon, addig egyre sikertelenebbek lesztek!

2018. márc. 21. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valaki külsőre nem vonzó, de lehet, hogy a mosolyod, a stílusod, a hangod, stb. valakinek megtetszik. Mindenkiben van valami érdekes.

Én is vágyom egy nőre, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok:).

2018. márc. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!