Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak egyvalami érdekel a...

Csak egyvalami érdekel a világon. Hogyan érdekelhetne más?

Figyelt kérdés

Egyvalami érdekel, mégpedig egy lány - de ő nem viszonozza az érzéseimet. Semmi másra nem lenne szükségem. Nem érdekel semmi, nincsenek céljaim, csakis őt szeretném. Az egyetlen dolog, amire életemben valaha vágytam, az ő...

Így hát mivel nem kaphatom meg, és mivel muszáj élnem, szereznem kell valami mást, valami más célt. De hogyan? Hogyan ébreszthetnék magamban érdeklődést valami iránt, ha eddig teljes közöny uralkodott bennem? Minden álmom csakis az a lány... A tanulmányaimra sem fektettem energiát soha. És mindent elvesztettem... vagy eleve nem volt semmim... Az egész életem egy katasztrófa, egy roncshalmaz. Egy hulladék ember vagyok...

2018. márc. 19. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék, változna-e valami, ha összejönnél vele. Már persze azon kívül, hogy nem vagy egyedül.
2018. márc. 20. 02:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Szokásos plot twist: amikor megismered azt a lányt közelről, rájössz, hogy nem olyan nagy szám, valójában nem érdemel meg akkora figyelmet, csak vágyakoztál iránta, miközben nem ismerted, csak felületesen tűnt szeretnivalónak.

Nem hinném, hogy akár egy lányt, akár bárkit is ennyire komolyan kellene venni, amíg nem ismered, nem álltok közeli kapcsolatban. Abszolút értelmetlen drámázás az ilyen.

2018. márc. 20. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:

@előző

Igen, csak ezt nehéz tudatosítani is, ilyen állapotban. Illetve főleg akkor nehéz, amikor az ember menekül(!) egy ilyen plátói szerelembe és kapaszkodik, mert más értelmet, célt nem igazán talál(t) az életben. Sőt még sokszor attól is tartózkodnak tudat alatt, hogy lehetőséget teremtsenek jobban megismerni a nőt, mert akkor bizony csak lerombolódna az álomvilág. :)

2018. márc. 20. 11:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Sajnálom, nem olvastam a kérdést, de most válaszolok arra, amihez tudok mit hozzáfűzni.

"Agyadra ment a punci!" -> Amivel nem volt még dolgom, az nem mehet az agyamra... :'D *halkan sír*

"Olyan aranyos vagy :) majd elmulik , csak szerelmes vagy" -> Óó, nagyon szépen köszönöm, ez nagyon jól esik :')

"Mennyi ideje tart ez a ez a plátói szerelem?

Elmondtad már neki az érzéseid személyesen?" -> Másfél éve talán... Igen, tudja, hogy szeretnék vele lenni :-/

"Egy jo nagy pofon kellene neked, naiv idiota barátom. Irány valamit tanulni, hogy legyen zsé, akkor majd a puncik is csak úgy tornyosulnak, meglátod ;)" -> Valószínűleg igazad van, őszinte szókimondó barátom :)

"Mennyi idős vagy?" -> 18 :)

"ne hagyd el magad!" -> Már elhagytam, és nem találom :(

"Kíváncsi lennék, változna-e valami, ha összejönnél vele. Már persze azon kívül, hogy nem vagy egyedül." -> Abszolút hiszek abban, hogy minden megváltozna!

"Nem hinném, hogy akár egy lányt, akár bárkit is ennyire komolyan kellene venni, amíg nem ismered, nem álltok közeli kapcsolatban. Abszolút értelmetlen drámázás az ilyen." -> Igazad van :-/

Neked is, 13-as!!

Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz mindenkinek!

2018. márc. 23. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy egész jó cikk: )

[link]

2018. márc. 23. 21:48
 16/16 anonim válasza:

Átérzem. Dettó. De én 24/L vagyok és 6éve szenvedek. Remélem neked összejött, vagy sikerült letenned róla.

(Ne kívánd, hogy legalább szeretők legyetek...ha összejön néha, bele fogsz őrülni. Mondanám, hogy kitartást, de én kitartottam és már túl vagyok 2öngyilkossági kísérleten -ne legyen nálad telefon, ha beöngyilkolnál és a gyógyszert felejtsd el-, ez a rész csak enyhe morbid humor akar lenni, nem bíztatás. Elmúlik az életed, megnyomorodsz teljesen...sorolhatnám napestig. Ha még mindig nem jött össze és szereted keress fel egy rohadt jó pszichológust. Hátha nálad beválik.)

2019. aug. 12. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!