Vasárnaponként depis leszek csak nálam van ez?
Figyelt kérdés
24f2018. márc. 18. 22:18
1/10 anonim válasza:
5. sörömet iszom tök egyedül, nyálas számokat hallgatva. Remélem, ez válasz a kérdésedre.
27F
3/10 anonim válasza:
Szerintem ezzel sokan vannak így. Vége a hétvégének nincs pihi/szabadidő kezdődnek újra a szürke hétköznapok.
4/10 anonim válasza:
Ne gondolj arra, hogy hétfőn munka. Ennyi.
5/10 anonim válasza:
Holnap hétfő :'( Dolgozni kell :'''(((((((((((((((( A francba :'(
Nem vagy egyedül
27n
6/10 anonim válasza:
Én míg vissza kellett mennem a koleszba, addig szinte beteg voltam vasárnap, ma már ha dolgoznom kell akkor is jó a kedvem. Nekem valahogy a keddek ilyenek, passz, hogy miért. Túl hétközepe.
7/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel vasárnaponként...meg hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken. Sőt még szombaton is.
8/10 anonim válasza:
En vasarnaponkent sirogorcsot szoktam kapni ha meglatom mennyit kell meg tanulnom es rajovok hogy fent leszek kb 1ig aztan kelhetek 5kor hogy befejezzem. Jok is ezek az “elit” (lokukit csak tobbet kellt anulni es tobbet varnak csereb tudjak az iskola nevet sokan) gimnaziumok.
9/10 anonim válasza:
Kellemes lesz ma még hajnalig tanulni.Hidd el szivi, nem vagy egyedül:)
10/10 anonim válasza:
Kezet foghatunk. Vasárnap rendszeresen fáj a fejem az utóbbi időben, és már a jövő heti teendőimen agyalok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!