Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány cm-es leszek 18 évesen?

Hány cm-es leszek 18 évesen?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. 15 éves 168cm. Apám 182cm, anyám 164cm. Hogy tudom kiszámítani, hogy hány cm leszek? Van esély a 180cm-re? Szeretnék annyi lenni. Utánna is olvastam, sok alvás egészséges étrend de még csak 1 hete szóval nem nagyon tapaszalatam (nem is várok semmit 1 hét alatt) működik ez vagy mitől függ mennyire növök? Lehet a növekedési hormonomat természets úton pl almát vagy körtét enni, hogy magas legyek? Őszintén igazából 190cm szeretnék lenni de 180 is megtenné. Őrülnék ha még iskolás koromban elérném.

2017. okt. 21. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
169
2017. okt. 21. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Úristen, mit parázol ezen? El fogod érni a 180-at, ha nem fogsz 3-4 éven keresztül éjjeli bagolyt játszani és normálisan étkezel illetve heti 2-szer kimozdulsz valamit sportolni (kerékpározás, futás).

Tessék itt van egy magasságkalkulátor: [link]

Eszerint akkora leszel, mint apád. Most már megnyugodtál?

Komolyan nem értem, hogy miért ennyire fontos kérdés számodra a magasság? A kérdésedből sugárzik, hogy iszonyatosan aggódsz és be vagy sz**va. De most mégis mi fog történni ha nem éred el a 180-at és "csak" 176-178 leszel? Öcsisajt, de nem értelek téged. :D

24/F 170 cm :P

2017. okt. 21. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy ez mekkora egy fszság, kedves előző. Nálam "csak" 7cm-t tévedett ez a szar, de semmi baj. Kérdező, ne higyj ennek a kalkulátornak.

Amúgy azt hallottam valahol, hogy elvileg a 2 éves kori magasságodnak a kétszerese leszel felnőtt korodban, ezt nem tudom, hogy működik-e. :D

2017. okt. 21. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Álljon meg a menet! Ez azt mutatja meg, hogy mekkora az a maximális GENETIKAILAG kódolt magasság, amit tökéletes életvitellel elérhetsz. Az, hogy esetleg kevesebb vagy, mint amit ír az azt jelenti, hogy valami rosszul működött nálad (kevés sport esetleg hormonális gubanc), ha pedig magasabb vagy az írt értéknél, akkor pedig nagyszüleid genetikája kavarhatott be. Ez a kalkulátor csakis a szülők magasságából próbál következtetni a genetikailag kódolt maximális magasságra.
2017. okt. 21. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, éppen ezért felesleges, mert valószínűleg az emberek csak nagyon elhanyagolható százalékánál működik csak tökéletesen. Sokkal ésszerűbb lenne, hogyha a nagyszülők, netán dédszülők magasságával is számolna.

Mint mondtam, nálam 6-7 cm-t tévedett, mert 163cm-t ír, én meg 170cm vagyok körülbelül.

(És lány)

2017. okt. 22. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen kár, hogy a géneket nagyjából 8 generációtól örököljük, és nem csak a szülőktől és a nagyszülőktől.

Apám 180, anyám 171, én 195cm vagyok, ennyit ér az a kalkulátor.

2017. okt. 22. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:
4# A kalkulátor rám 184-et ír, de már most 186cm vagyok. 14/f
2017. nov. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!