Hány cm-es leszek 18 évesen?
Úristen, mit parázol ezen? El fogod érni a 180-at, ha nem fogsz 3-4 éven keresztül éjjeli bagolyt játszani és normálisan étkezel illetve heti 2-szer kimozdulsz valamit sportolni (kerékpározás, futás).
Tessék itt van egy magasságkalkulátor: [link]
Eszerint akkora leszel, mint apád. Most már megnyugodtál?
Komolyan nem értem, hogy miért ennyire fontos kérdés számodra a magasság? A kérdésedből sugárzik, hogy iszonyatosan aggódsz és be vagy sz**va. De most mégis mi fog történni ha nem éred el a 180-at és "csak" 176-178 leszel? Öcsisajt, de nem értelek téged. :D
24/F 170 cm :P
Hogy ez mekkora egy fszság, kedves előző. Nálam "csak" 7cm-t tévedett ez a szar, de semmi baj. Kérdező, ne higyj ennek a kalkulátornak.
Amúgy azt hallottam valahol, hogy elvileg a 2 éves kori magasságodnak a kétszerese leszel felnőtt korodban, ezt nem tudom, hogy működik-e. :D
Igen, éppen ezért felesleges, mert valószínűleg az emberek csak nagyon elhanyagolható százalékánál működik csak tökéletesen. Sokkal ésszerűbb lenne, hogyha a nagyszülők, netán dédszülők magasságával is számolna.
Mint mondtam, nálam 6-7 cm-t tévedett, mert 163cm-t ír, én meg 170cm vagyok körülbelül.
(És lány)
Milyen kár, hogy a géneket nagyjából 8 generációtól örököljük, és nem csak a szülőktől és a nagyszülőktől.
Apám 180, anyám 171, én 195cm vagyok, ennyit ér az a kalkulátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!