Lehetek emo? Akár 14 évesen is dönthetek úgy hogy emo-s leszek?
Már miért ne lehetne stílus váltani?
Az,hogy milyen a stílusod,a Te egyéni döntésed.
Viszont azzal nem árt ha számolsz,hogy esélyes,hogy emiatt jó páran cikizni fognak.
Nem! szigorúan tilos emóvá válnod. Legalább 20 évesnek kell lenned hozzá.
*
*
*
*
Phű, most megmentettem egy embert. Addigra talán már elmúlik a késztetés...
Épp az lenne a gáz, édesapám, ha ennél öregebben akarnál emu lenni... 14 évesen még hagyján, később már elég meredek.
De még így is a melegség előszobája, szóval csak óvatosan...
Lehetsz, te döntésed ^^
max szerzel 1-2 jó emo fiút\csajt ;)
ez a legrosszabb ami történhet :D
17\emoboy
Szia!
Ha félsz a piszkálástól, akkor gondold át, hogy külsőleg is az akarsz lenni. Sokan vannak akik azok de nem látszik rajtuk. Itt sok ember elmondja rájuk mit mondtak, hogy viselkedtek velük. http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Hogy ne lehetne stílust váltani? Szerinted mi lett a sok 2009-es "nagy divat hogy emo vagyok" emberekkel? Kifordultak ebből a ~dologból~.
Az hogy Emo akarsz lenni akkor az vagy ha TE AZT AKAROD. Ez nincs korhoz kötve, ne aggódj miatta. Az előttem válaszoló fiú 17 még én 14 lány (emo). Összefoglalva: te döntöd el!
Remélem segítettem:)
Nem piszkálnának. Havonta 1 beszólás max valami Mr.Bustás tirpák prolitól, de azokkal meg ne törődj. Az emo ma már elfogadott.
Ha nem akarsz pózer lenni, akkor 2 fontos dolog:
Ne vágd magad
Ne mond a BVB-t, meg hasonló sz.arokat emonak, mert ezeknek semmi köze az igazi emo-hoz ( Fugazi, I Hate Myself )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!