Lehetek még valaha boldog?
Az a helyzet, hogy eléggé rossz az életem, és nagyon nehéz lenne rajta változtatni…
Transzszexuális vagyok és ez nagyban megnehezíti az életem. A szüleim és a barátaim tudják, szóval ez megkönnyebbülés, hogy elfogadják.
De az a gond, hogy én így nagyon nem érzem jól magam.. és ez a tanulmányi eredményem rovására megy.
Már a vagdosásba menekültem, tiszta heg a kezem.
Gyakran sírógörcsöt kapok ha bele nézek a tükörbe.
A szüleim pszichológushoz fognak vinni.
Nagyon nehéz ez. Sosincs jó kedvem..már évek óta nem voltam boldog. Mindig depizek.
Hogy lehetne ezen javítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Esetleg keres egy másik transzszexuális-t párnak talán így jól megleszel.
Nekem semmi bajom a mássággal amúgy de MO az EU egyik leg intoleránsabb országa.
Mond meg a szüleidnek h a pszichológus rajtad nem segíthet mivel ezek a dolgok genetikai eredetük.
Az lenne a legjobb ha elfogadnának olyannak amilyen vagy de hát nem mindenki ilyen toleráns mint én.
Elöször is.Èn nem ítèllek el emiatt,szerintem a nemisèg màr a fogantatàs pillanatàban jelen van,attól fûggetlenül,hogy milyen nemü az ember.Bàr nàlad lehet csak az öltözködèsben jàtszik szerepet,de azt is a lèlek vezèrli,ès az ember lelke,màr a fogantatàs pillanatàban ott van.
Màsodszor,sajnos elèh nehèz a mai vilàgban,màsnak lenni mint a nagy àtlag,ès az elvàràsok stb...Szerintem nem baj,ha psziholôgushoz mèsz.Õ majd segít boldogabbnak lenni.Nem lebeszèlni fog a tetteidröl,hanem vele jobban fel fogod tudni dolgozni a körülötted lèvö dolgokat.Az emberek 90%-a pszihológushoz fordulhatna,emiatt ne aggódj.
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor még van esélyem a boldog élethez...mert volt már olyan, hogy az öngyilkosságot fontolgattam.
Persze, hogy van esélyed a boldog életre, mindenkinek van. És én szurkolok neked hogy sikerüljön :)
5-ös voltam
A pszichológus jót fog tenni.
Amúgy meg: Transvanilla.hu, itt tájékozódhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!