Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetek én valaha is boldog?

Lehetek én valaha is boldog?

Figyelt kérdés
Én egy ronda lány vagyok. Hiába sminkelem ki magam egyeltalán nem dob rajtam semmit, ha csak lehet még csúnyább leszek. Soha nem szeretett senki. Mindenhonnan kinéznek a rondaságom miatt. Barátaim nincsenek, senki nem akar szóba állni velem. Én már senkihez nem merek közeledni, mert ocsmány vagyok. Igazságtalanság, hogy valaki szép lesz, tehetséges meg okos is, valakinek meg nem jut semmi. Mondanom sem kell, hogy pasim se volt még... A családomtól is kaptam már megjegyzéseket a külsőmre. A testvérem egyenesen undorodott tőlem. Ha segítettem anyámnak ebédet főzni akkor a testvérem teljesen kiakadt, hogy ő abból biztos nem fog enni. A tanárok is folyton bunkók voltak velem. Folyton támadtak a külsőm miatt olyan emberek is akiket egyeltalán nem is ismertem. Én meg persze csak hallgattam, mert megvédeni nem merem magam, meg tudom,hogy értelmetlen, mert tényleg egy undormány vagyok. Most itt vagyok 20 éves, se munkám se semmi. Apám folyton b*szogat, hogy ő tart el engem, de hát mit csináljak ha nincs munka?! Látom rajta, hogy sajnálja az ételt is tőlem. Én meg amilyen ronda vagyok soha nem vesznek fel sehova dolgozni... Annyira egyedül vagyok. Olyan jól esne néha egy-két ölelés. Egyébként járok pszichológushoz is de semmi értelme. Írt fel depresszió elleni gyógyszert,mert szerinte depressziós vagyok, de a gyógyszer nem ér semmit.
2013. márc. 31. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Definiáld már kérlek, hogy mi az, hogy csúnya.

Vagy küldj képet.

2013. márc. 31. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Kerek az arcom, amióta az eszemet tudom széles a csípőm és vastagok a combjaim pedig nem szoktam sokat enni. Hiába mozgok, se a csípőmről, se a combomról nem megy le semmi. A bőröm mindenhol ki van repedezve, pedig nem vagyok dagadt. 170 cm vagyok és 65 kg. Profilból hosszú az orrom, melleim nincsenek. A második legkisebb melltartó is nagy rám. Meg amúgy az egész pofám ronda. Ha tehetném biztos, hogy plasztikai sebészhez fordulnék.
2013. márc. 31. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is csúnya vagyok, mindig komplexusaim voltak. De nem adtam fel. 6 éve boldog párkapcsolatban élek. Nem igazán tudom megmondani mit csinálj, mert én csak sodródtam az árral...

26N

(Ha gondolod küldhetsz képet magadról, és megpróbálhatok vmi tippet adni.)

2013. márc. 31. 20:26
 4/9 A kérdező kommentje:
A melleimnek semmi kerek formájuk nincs, ilyen hegyes undorítóságok. Úgy néznek ki, mint egy szoptatós kutyáé.
2013. márc. 31. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is meglesném hogy nézel ki, ha nem gond.
2013. márc. 31. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy a saját családod is ilyen megjegyzéseket tesz a külsődre nézve.

Pedig kedves lánynak tűnhetsz aki segítőkész inkább.

2013. márc. 31. 23:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod nekem is küldhetsz képet.
2013. márc. 31. 23:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be a munkaügyi központba ott kérdezd meg nem e indulnak tanfolyamok
2013. márc. 31. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehetsz. De tenned kell érte, mint mindenki másnak.

Túl sok mindenért a külsődet hibáztatod. Milyen munkára akarsz jelentkezni, ahova a külsőd miatt nem vennének fel? Tanulj valamit, OKJ, tanfolyam, egyetem, stb. és máris könnyebb lesz a munkakeresés.

A tanárok nem hiszem hogy a külsőd miatt lettek volna beled undokok, és barátokat is szerezhetsz, az ettől független. A szerelemben már számít, de ott sem minden, csak jó helyen kell keresni.

Elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy, de értsd meg, hogy nem a külsőd az oka (ami nem is biztos, hogy annyira csúnya), hanem olyan dolgok, amiken változtatni tudsz. Hagyd hogy segítsen a pszichológus, mert a depressziód sokkal jobban akadályozza a boldogságodat.

2013. ápr. 1. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!