Lehetek én valaha is boldog?
Definiáld már kérlek, hogy mi az, hogy csúnya.
Vagy küldj képet.
Én is csúnya vagyok, mindig komplexusaim voltak. De nem adtam fel. 6 éve boldog párkapcsolatban élek. Nem igazán tudom megmondani mit csinálj, mert én csak sodródtam az árral...
26N
(Ha gondolod küldhetsz képet magadról, és megpróbálhatok vmi tippet adni.)
Sajnálom, hogy a saját családod is ilyen megjegyzéseket tesz a külsődre nézve.
Pedig kedves lánynak tűnhetsz aki segítőkész inkább.
Lehetsz. De tenned kell érte, mint mindenki másnak.
Túl sok mindenért a külsődet hibáztatod. Milyen munkára akarsz jelentkezni, ahova a külsőd miatt nem vennének fel? Tanulj valamit, OKJ, tanfolyam, egyetem, stb. és máris könnyebb lesz a munkakeresés.
A tanárok nem hiszem hogy a külsőd miatt lettek volna beled undokok, és barátokat is szerezhetsz, az ettől független. A szerelemben már számít, de ott sem minden, csak jó helyen kell keresni.
Elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy, de értsd meg, hogy nem a külsőd az oka (ami nem is biztos, hogy annyira csúnya), hanem olyan dolgok, amiken változtatni tudsz. Hagyd hogy segítsen a pszichológus, mert a depressziód sokkal jobban akadályozza a boldogságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!