Szerintetek lehetek valaha boldog ebben az életben?
kényszeres gondolatok kínoznak
antiszociális vagyok
szociális fóbiás vagyok
mániákus depressziós
dadogok
szorongok állandóan
önbizalom nulla
Nem tudom hogy miért éljek, csak az öngyilkosság az egyetlen kiút.
Mintha el lennék átkozva.
Menj el pszichológushoz.
Mi írhatunk itt bármit ha nem fogod alkalmazni. Ezt egy pszichológussal jobb lenne megbeszélned.
Miért és mitől szorongsz? Mániákus depressziónak is oka van. Mióta érzed így? Szerinted mitől alakulhatott ki ez a sok minden?
Nem kell rá itt válaszolnod,elég ha magadban elkezdesz gondolkodni, hogy mitől alakulhatott ki. És ha meg van a gyökere akkor lassan változtatni kezdesz rajta.
Egy jó tanács: a pszichológus ha gyógyszert írna fel, eszedbe ne jusson beszedni, hosszabb távon az még rosszabb hatást fejtene ki hiába mondaná az ellenkezőjét.Többet ártanak ezek a gyógyszereket, mint használnak. Ez így van. Főleg az antidepresszánsokkal van így. De neten utánanézhetsz.
Minden a dadogás miatt van, meg azért is mert soha nem tudtam magamat adni, ezért mindenhonnan kiközösítettek.
Már kiskorom óta ilyen vagyok, iskolában mindenki némának hívott mert soha nem beszéltem soha senkivel. Szünetekben csak álltam a fallnál mindig, közben mindenki viccelődött rajtam.
Nem vagy elátkozva. De ezeket te okoztad magadnak, ill. ha konkrétan történt veled valami akkor amiatt lettél ilyen.
Viszont változtatni kell magadon ezt te is beláthatod.
ha nem akkor nem. te tudod.
"Szerintetek lehetek valaha boldog ebben az életben"
_ Csak is Tőled függ, és ahogyan hozzá állsz a dolgokhoz.
Nagyobb részben azért mindenki a maga sorsának a kovácsa. Néha beleszól az élet, a sors, de ki mondta, hogy mindennek életünk végéig olyan jónak kell lennie? Az élet ebből áll. Hibák elkövetése, rossz tapasztalatok nélkül hogyan tud egy ember fejlődni? Meg kell tapasztalni az élet árnyékos oldalát is, ahhoz ,hogy lásd van ettől sokkal jobb, és hogy másképp kezdj el gondolkodni. Mondjuk pozitívabban.
Sötétség nélkül nincsen fény- eleinte ha az ember a sötétben van állandóan,hosszú ideig, egy idő után megfogja látni a fényt, de csak is akkor ha Te azt akarod.Minden attól függ Te hogyan állsz hozzá mindenhez.
nem tudok változni nem ez 100000 %
nem is értem miért tettem fel a kérdést
nem akarok senkivel se ismerkdeni barátkozni.
Azért mondtam hogy mintha el lennék átkozva mert már kis korom óta ilyen vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!