Szerintetek lehetek valaha boldog ebben az életben?
kényszeres gondolatok kínoznak
antiszociális vagyok
szociális fóbiás vagyok
mániákus depressziós
dadogok
szorongok állandóan
önbizalom nulla
Nem tudom hogy miért éljek, csak az öngyilkosság az egyetlen kiút.
Mintha el lennék átkozva.
"Mit csinálsz most (tanulsz, dolgozol)?"
Most ülök a gép előtt, szakmám nincsen, és egy libatelepen ganézok, etetek, összeszedem a tojásokat. stb
traktorozok.
"mások boldogsága lelomboz"
ilyet nem írtam
Ez csak a mai társadalom elvárása, hogy mindenkinek legyen barátja. Miért kellene?
Ha megnézed itt a gyk-n is napi rendszerességgel vannak olyan emberek akiknek nincsenek barátai. Mi ezzel a gond?
Miért akarsz boldog lenni? Egyáltalán mi az a boldogság? Miért keresed a boldogságot? Az élet célja a boldogság?
Ha mindenkinek az a célja az életben, hogy a boldogságot keresi akkor senki sem boldog? Ha valaki a boldogságot keresi akkor a keresés közben vajon boldogtalan?
Miért élj? Azért, hogy élj. Ez a legkönnyebb válasz az életben.
Kell az életnek cél? Vajon a célokat azért állítjuk fel, mert nekünk van rá szükségünk vagy a társadalom elvárása, esetleg megfelelni akarás?
Vajon tényleg kényszeres gondolatok kínoznak vagy csak bemeséled magadnak? Vajon tényleg beteg vagy?
Miért írtad le olyan sokszor, hogy nem értünk meg? Te érted magad?
66. vagyok.
Persze kifogtad a lényeget a mondanivalómból. Pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!