Közszférában dolgozók, hogyan kezelitek a "nehéz" ügyfeleket?
Nekem is minden napra jut valami, valaki, aki miatt legszívesebben bevonulnék kolostorba, vagy inkább egy barlangba jó messze az emberiségtől, jó néhány kutyával.
A főnököm sem a legjobb és a munkatársak közt is vannak genyók.
Nem minden ügyfelet lehet kezelni, vannak olyanok, akiknek ha mondok valamit, még azért is az ellenkezőjét teszik, a főnök nekem üvölti le a fejem, hogy alkalmatlan vagyok és kirúg. Rajta, szívességet tesz nekem.
Voltam köztisztviselő, most járművezető vagyok a közutálatnak örvendő cégnél.
Sokszor minősíthetetlenül beszélnek az emberrel, sajnos ilyen neveletlen a többség. Ahol tudják, ott élik ki magukat.
Persze, ők oktatnak ki téged :) Ez a vicc az egészben. De csak azért mert tudják, hogy nem szólhatsz vissza.
Igen, mindent el kell tűrni mert ha visszaszólsz, kirúgnak. Sajnos minket nem véd meg senki, és ezt vállaltuk. Akkor is minket vesznek elő ha igazunk volt.
Csinálnék egy "akasztják a hóhért" napot, amikor mi, frontemberek készítünk mobilos felvételeket a kiszolgálandó emberekről (persze az engedélyük nélkül, ahogy ők is szokták) és a viselkedésükről, és nap végén összevágnám a "legjobbakat". Jó kis mozi lenne, azt hiszem.
A "nehéz" kötekedős ügyfeleket sokszor a kollégáidnak köszönheted, mert sajnos sokszor úgy beszélnek az emberrel mint a kutyával,akár telefonon, akár személyesen, főleg mikor időpontra megy az ember és várnia kell fél órát munkaidejében, hogy el tudjon bármit intézni.
Mondjuk én emberien állok az ügyintézőkhöz, mert tudom milyen emberekkel dolgozni, és sok a fárasztó ember. Amúgy sokszor az emberi figyelmetlenség és butaság miatt jutnak ide beszélgetések, mert a drága ügyfél cseszik elolvasni amit kapott, az ügyintézőnek meg van normája, hogy egy emberrel max 2-3 percet foglalkozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!