Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányomra 13 ráírt valaki...

A lányomra 13 ráírt valaki facebookon, hogy megfogná a a mellét,25 év körüli volt az illetőm, foglalkozna ezzel a rendőrség?

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
Gondolom, nem csak úgy, ok nélkül írt ilyesmit az illető. A másik kérdés: miért kell egy 13 éves lánynak facebook? Igen, én vagyok a maradi, de most lettem 20 és nekem is csak az egyetem miatt lesz majd.
2018. márc. 16. 22:06
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Felesleges pedofiliat kialtozni amikor a kovetkezo szulinapjatol mar legalisan dughatja. A masik meg, hogy felesleges emiatt feljelenteni valakit, nincs a homlokara irva, hogy 13 vagyok. Uzenetek szurese/tiltas es kesz. Minden ilyen uzenetert vagy beszolasert a rendorsegre rohangalnek, akkor masbol se allnek ki.
2018. márc. 16. 22:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem kene hibaztatni a lanyt. En is 14 eves vagyok, tok atlagos smink nelkuli kepeim vannak fent, megis hetente irnalnak ram otven koruliek, hogy gyonyoru lennel bikiniben, meg jo lenne veled dugni, aztan amikor rakerdezek, hogy te megis hany evesnek nezel, akkor altalaban eltalaljak, vagy 12 ev korulinek mondanak. Szoval nem kell oket felteni:)) De nyilvan elofordulhat, hogy a lany kirakott olyan kepeket, es ezert tortent ilyen.. ismerek olyan lanyokat, akik bugyiban raknak fel kepeket, es hat elegge vonzzak ezeket az idiotakat

Szerintem amit tenned kell, ha vannak provokalo kepek, szedesd le vele, vagy maximum allitsatok be ugy, hogy nyilvanosan ne lassak. Ha nincsenek, akkor csak siman tiltsatok le, hogy idegenek irkaljanak ra. A rendorseg nem tudom mennyire lenne erdekelt

2018. márc. 16. 22:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, hiába kerülöd ki, ez igenis lényeges dolog a kérdés szempontjából!

Kipakolta a lányod a facebookra a melleit? Mert ha mutogatós, kihívó képei vannak kint (amikről sokszor nem is látszik az illető kora), akkor nem kell csodálkozni, ha valaki ilyeneket ír. Persze nem az illetőt védem.

Inkább a lányoddal beszélj, hogy mit szabad(na) kirakni a facebookra meg mit nem. Van ilyen ismerősöm. Épphogy csak full pucér kép nem volt kint róla facebookon, de már rohant volna a rendőrségre, ha valaki azt mondta, hogy jó a segge.

2018. márc. 17. 08:14
 15/18 anonim válasza:

Mit keres egy 13 éves neten??? Kezdjük ott.

Tegnap facen egy randi csopit csinaltak amibe ez volt a kriterium 10 evestol 35 ig . Miröl beszülnk ? ??? Nem ilyenkor kell irni hanem vigyázzni ez ne történjen meg!

2018. márc. 17. 10:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus "felháborodott anyuka" a kérdező. Kiírta a kérdést és nem azt a választ kapta, amit szeretett volna ezért el is tűnik és semmit nem reagál. :D

Nem foglalkozna. Miért van a facebookon a 13 éves lányod? Miért látszik a melle? Gondolom kinéz vagy 18-nak az iphone 8-al készült feljavított képein ezért rámertek írni. Itt inkább ti vagytok a hibásak! A lányod és te.

2018. márc. 17. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Van az mondás , aki ku..áll ne csodálkozzon ha meg....Aki facebookon mutogatja magát, ne csodálkozzon ha ráîrnak.
2018. márc. 17. 14:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom,szexuális zaklatásnak minősül/de lehet csak akkor,ha a lányod ellene van a megjegyzéseinek.

Mielőtt hívod a rendőrséget,gondold át,hogy neked,mint szülőnek mit lehetne tenni ez ügyben.Pl.a 13 éves lány tanuljon,kiránduljon,sportoljon,és ne a facebook-on lógjon! és feltételezem,nem nagykabátos képet rakott fel magáról...

2018. márc. 18. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!