Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi alkoholista van valójáb...

Mennyi alkoholista van valójában Magyarországon? Most nem csak azokra gondolok, akik úgy léisszák magukat, hogy köztereseknek kell összekaparni, hanem azokra akik nem bírnak ki egy hetet sem anélkül hogy alkoholizáljanak, mert ők is ALKOHOLISTÁK!

Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
K**va sok. Ez egy szenvedélybetegség. A legtöbb ember nem tudja túltenni magát a mindennapokon ezért vagy ehez fordul vagy a cigihez. Ez van.
2018. márc. 16. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Általában a statisztikai adatok a nagyon brutális alkoholistákat tartják számon. Magyarország eléggé vezető ebben a dologban és most képzeld el, hogy mennyi zugivó van... MARHA SOK, ahogyan az előttem lévő is írta. Pechemre zugivóval nőttem fel, és emiatt teljesen normálisnak véltem a bántalmazó viselkedését és még nagyobb pechemre folyton olyan párt találok, akiről kiderül, hogy amúgy piál, csak nem rohadt részegre issza magát. Nem tudom, hogy csak a véletlennek köszönhető-e vagy már annyi van, hogy zömében csak ilyet találok a környezetemben. Amilyen hülye vagyok, tűröm, de már megfogadtam, hogy nem sokáig, mert ezek általában javíthatatlanok...
2018. márc. 16. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ahogy itt is olvasom, nagyon sokan nőttek fel ugyanúgy alkoholista mellett mint én. Szó szerint ROHADTUL SOK van.

Apám piált mint az állat, rengeteg "haverja" is. Egy a közös bennük, 50 egynéhány évesen mind a föld alatt vannak.

2018. márc. 16. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Zacher Gábor 800000-re szokott hivatkozni
2018. márc. 16. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes dolog, mert nem vagyunk annyira alkeszok, mint a finnek pl. Csak ugye ők rögtön mennek kiizzadni magukból a piát szaunába. A héten az egyik statisztikai oldal szerint a finnek lettek a legboldogabb ország a világon.

Tehát akkor most össze kéne hasonlítani, hogy mit isznak ők, mit mi.

Ők sok vodkát, meg gyógynövényes likőröket.

Mi tablettás bort, 3%-os sört, 20%-os vodka alapú készítményeket.

Ők kiizzadják a méreganyagokat, mi meg csak szinte azt nyeljük. Szóval hiába van nálunk kevesebb alkesz, mégis sokkal egészségesebbek lesznek, mint mi bármikor.

Elgondolkodtató...

2018. márc. 16. 21:59
 6/6 anonim válasza:

Nalunk is mindenki alkesz csak en nem, gyorsan abba hagytam a csaladi osszejovetelekre jarast mikor rajottem h ez csak arrol szol h ki tudja magat gyorsabban szanalmasabbra inni magat.... OlyN szinten undorodom az alkoholtol hogy egy korty sem esik jól... :D Amiert persze fekete barany vagyok a csaladban..:D Rohejesek

26/L

2018. márc. 23. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!