Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagáljam le az ilyen...

Hogy reagáljam le az ilyen jellegű beszólásokat?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok,és emiatt a rokonok mindig letámadnak azzal,hogy bezzeg az afrikai/ázsiai gyerekek éheznek; hogy egy hajléktalannak sokkal rosszabb élete van,meg hogy X-nek és Y-nak alkoholisták/drogfüggők a szülei,mégse depressziósak,stb.

Sose szoktam panaszkodni,vagy beszélni arról,hogy mit érzek,még jókedvűnek is próbálom mutatni magam,úgyhogy nem értem,miért szólogatnak be..

Lehet,hogy ezek a beszólogatások nem tűnnek kívülállóként idegesítőnek,de nekem már kezd az agyamra menni.

2018. márc. 15. 17:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
A depressziót az elfojtások okozzák.
2018. márc. 17. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Ilyen full hülyének nézni akárkit is, kiforgatni szavait, hogy ha rákot eszik valaki akkor rákos lesz, nagyon szr jellemre vall.

Kérdező neked meg további szép depressziós napokat! Sziasztok.

2018. márc. 18. 06:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Két féle ember létezik.

Van aki "depressziós" meg van aki azt játsza hogy minden rendben van.

Magyarán kvára sok a hazug képmutató ember aki folyton azon van hogy nehogy valaki valaha elesettnek gyengének vagy szomorúnak lássa.

Pedig ezek teljesen alap emberi érzések csak belénk lett nevelve hogy a nap minden áldott perceben boldognak optimistának meg talpraesettnek kell lennünk.

Különben ha nem akkor férgek céltáblájává válunk

Fel a fejjel ne csüggedj lesz még rosszabb is :D

2018. ápr. 22. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!