Ha egy légtérben kell lennem még 2 évig egy emberrel egy héten többször, aki hangosan ordibál rólam/ hozzám trágár megnyilvánulásokat akkor ezt hogyan reagáljam le?
Egyszerűen ne foglalkozzak vele hiába sérteget, és hazugságokkal “éget” a többi ember elött? Arra gondoltam mostantól levegőnek fogom nézni, ez nem engem minősít akámiket is fog össze hordani rólam. Próbálok erősnek, magabiztosnak mutatkozni akiről leperegnek a megjegyzések!
Ez célravezető lehet hogy abba hagyja egy idő után? Sajnos agyilag nem érett arra, hogy nyugottan kezelje a helyzeteket hiába 18 éves. Egy osztálytársamról van szó egyébként.
Mit gondoltok?
Ki került már hasonló helyzetben? Te mit tettél/ tennél akkor?
Ez most valami iskolai szekálás szituáció? Nem derül ki az írásodból és nem értem, hogy egy 18 éves miért jár még két évig suliba.
Na mindegy, ha iskolai szekálás, akkor a szülők és tanárok kedvenc jolly joker tanácsa, azaz a "ne foglalkozz vele" a legrosszabb tanács. Ha nem foglalkozol vele, akkor soha nem fogja abbahagyni a szekálást. Szólj vissza neki, vagy üss, bármi jó, csak csinálj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!