Fiúk! Miért néztek össze többször is egy lánnyal, ha nem jön be nektek?
Figyelt kérdés
Esetleg valamivel felkeltette az érdeklődéseteket? Egy elég magabiztos srácról van szó, néha már-már pofátlanul tud bámulni, de nem tudom eldönteni, milyen arckifejezéssel. Lehetséges, hogy szórakozik? Vagy netán zavarom?2017. dec. 7. 22:24
1/12 anonim válasza:
Csukjam be a szemem, csak mert te épp útban vagy, vagy mit akarsz?
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ, igyekeztem kihangsúlyoznin hogy "bámulni", nehogy véletlenül félreértsék a hozzád hasonlóak. Ha te úgy közlekedsz, hogy mindenkit megbámulsz, hosszú másodpercekig, akkor én kérek elnézést.
2017. dec. 7. 22:38
3/12 anonim válasza:
Édes Istenem. Itt nedvesedsz a sráctól. Menj és kérdezd meg tőle. Megdug, nyugi.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy taknyos az orrod, vagy leszarta a válladat egy madár, és azt bámulja a srác. Nem tudja eldönteni, hogy szóljon, nevessen, vagy mit csináljon, így inkább csak bámul. De ez csak egy ötlet a részemről.:)
5/12 anonim válasza:
Legalább nem vihognak, mint a csajok szoktak ilyenkor.
6/12 anonim válasza:
Majd te is 20 év múlva feljelented, hogy azért siklott ki az életed és azért lettél alkoholista, mert annak idején rád nézett.
7/12 anonim válasza:
Úristen milyen szánalmas emberek vannak itt, és nem a kérdezőre értettem.
Kérdező: az a legegyszerűbb, ha rákérdezel, ha tetszik neked azért, ha nem tetszik akkor meg gondolom zavar, hogy bámul.
8/12 anonim válasza:
Mert idiótán nézel rá s nem érti-nem tudja eldönteni normális vagy e...
9/12 anonim válasza:
Aztarohadt milyen okádék emberek vannak. Fájdalmas olvasni. Összes válaszolóra értem. Erre nincsenek szavak....
10/12 anonim válasza:
Kivéve a 7-est.
Sajnállak titeket, hogy ennyire hányingergerjesztően negatívak és rosszindulatúak vagytok és mindenkibe csak a szart látjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!