Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudom megjátszani, hogy...

Hogy tudom megjátszani, hogy határozott, magabiztos vagyok?

Figyelt kérdés
Szeretném a határozottság, magabiztosság (értitek, a f-szságok, amik vonzóvá tehetnek) látszatát kelteni. Próbáltam ilyenné válni, de nem jött össze. Mintha gyárilag lennék rá.

2018. márc. 15. 11:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
24%
Én bírlak kérdező! Szerintem jófej vagy. :)
2018. márc. 15. 15:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Itt van kb 240. Na keressél csak belőle huszat! Nem az a cél, hogy ne találj! (Én az első 100-ból találtam magamnak annyit, pedig teljesen átlagos ember vagyok.) [link]
2018. márc. 15. 17:53
 23/29 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2018. márc. 15. 19:31
 24/29 A kérdező kommentje:
Találtam vagy hármat.
2018. márc. 16. 21:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem létezik! Neked komoly önismereti zavarod van! Menj pszichológushoz! Mintha szándékosan élveznéd, hogy magadat bántod! Aminek semmi értelme nincsen, az életedet saját magad nem teszed élhetővé, pedig lehetne az is.
2018. márc. 16. 23:09
 26/29 A kérdező kommentje:
Sándékosan bántom magam? Nem hiszem. Ki olyan buta, hogy saját magát bántsa?
2018. márc. 17. 11:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem az az önmagad bántása, hogy kést döfsz a szívedbe, hanem hogy folyamatosan ócsárolod magadat. "Nem vagy alkalmas, hogy határozottnak tűnjél, nem vagy kitartó, nincs semmihez se érzéked, nem fog összejönni párkapcsolat, összesen 3 jótulajdonságod van": ha más vágná ezeket a fejedhez, azt mondanád, hogy sérteget és utál. Alapkiindulás: az ember önmagát szeresse és legyen önmagával megértő. Azt fogod mástól visszakapni, amit te gondolsz magadról. Olvass utána az önbizalomnak, keress egy pszichológust és gondold végig, hogy bántak a szüleid veled. És fusd át újra a jótulajdonságokat, hátha mégis akad. Pl érzékeny, megbízható, igényes, gondolkodó, jó helyesíró.
2018. márc. 17. 17:53
 28/29 anonim válasza:

Tehat alj!

Nem kell ezt tul gondolni. Minden fejben dol el. Ha elhiszed magadrol, hogy az vagy az is leszel. Annyi a dolog, hogy ha valamit ki akarsz mondani, azt tedd meg, akármilyen rossznak is látszik. Próbáld ki! Egy napig mondj ki mindent! Meglatod, istonyat kiraly erzes!

2018. márc. 19. 15:18
 29/29 A kérdező kommentje:

#27:

Átnéztem, nem találtam többet. Ez van, ezzel kell gazdálkodni.

2018. márc. 19. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!