Hogy tudom megjátszani, hogy határozott, magabiztos vagyok?
Most őszintén... te boldog lennél egy hazugságra épülő kapcsolatban?
Nem adnád önmagad és te lennél az aki becsabja a másikat.
Hosszú távon kétlem, hogy fenntartható lenne a magabiztos álca, főleg ha egy pillanatró a másikra történik ez változás.
Nincs olyan hogy 'önmagunk' ami kőbe van vésve. Folyamatosan változtatható az ember természete és reakciói tanulással, képzéssel, főleg önképzéssel és önkontrollal.
Ami eleinte még csak tökéletlen és esetlen álca amin jónéhányan átlátnak, az később a hibákat korrigálva és aprólékosan kidolgozva már beépült tudás lesz amin senki nem lát át mert úgy fogad el ahogy már te akarod láttatni magad.És a lényeg ,hogy te is elhiszed a változást természetessé válik az új személyiség. Ha nincs időd és hited változtatni akkor felejtsd el a dolgot,nem fog sikerülni.
#13:
Az a pár év több év is lehet. Most 30 éves vagyok, ha belehúzok, 60 éves koromban esetleg láthatok eredményt.:/
Hát akkor maradj ilyen..akkor garantált a kudarc. Nem lehet mindent azonnal..ha arra lusta vagy hogy jobb ember legyél akkor elképzelem milyen élet vár rád..
💩
Nem vagyok a változás ellen, csak az zavar, hogy éveket kell vacakolnom, hogy legyen néhány jó évem.
Milyen élet vár rám?
Olyan nincs, hogy nem értesz semmihez! Úgy látom, a szüleid "jó" munkát végeztek az önbizalmad kiirtásában. Egyszer voltam egy képzésen, ahol azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk magunkról 20 jó tulajdonságot. Kezdetben mindenki kiakadt, mert ötöt is csak nehezen guberáltunk össze. Aztán előbb-utóbb le se tudtunk állni húsznál. (Egy ember kivételével, aki sírva fakadt és kirohant.) Úgyhogy hajrá, tessék nekiállni 20 jó tulajdonságodat gyűjteni, hajrá, menni fog. Ötösével beírhatod ide. Alapelv: nem vagy rosszabb, tehetségtelenebb, mint mindenki más, mért lennél?
Egyébként egy coachhoz is elmehetsz, ha van rá pénzed, kis gyorstalpalóra.
Nem olyan rég összeírtam őket. Hármat tudtam összeszedni, de azt is csak nagy kín-keservesen.
Azzal a három jó jellemvonásommal kb. kitörölhetem.
Ami a szüleimet illeti, sz-rtak rám gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!