Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most komolyan vannak ilyen...

Most komolyan vannak ilyen emberek?

Figyelt kérdés
A lényget írom: Egy aukciós oldalon vettem magamnak egy felsőt és véletlenül 1Ft- tal kevesebbet utaltam el... Az eladó azt írta, hogy addig nem postáz amíg nem utalom el neki azt az 1Ft-ot. Ez most komoly???!!! 1Ft miatt képes erre??!! Nem is értem...Ti mit tennétek?
2018. márc. 14. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Igen, vannak garasos emberek.
2018. márc. 14. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha sok emberrel van kapcsolatod előbb utóbb fogyatékosokkal is találkozol. Írd meg neki hogy utalja vissza a pénzt mert elállsz a vásárlástól amihez jogod van.
2018. márc. 14. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
7%
Ez komoly??? :D Durva. Lehet egyáltalán 1 Ft-ot utalni? :D
2018. márc. 14. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem az is lehet, hogy rendszeresen találkozik ilyennel és most lett elege (nyilván nagyobb összegre gondolok). Nem védeni akarom, csak nekem is volt hasonló tapasztalatom, ahol garasoskodónak tűntem. Közeli kisboltban a fiatal eladósrác minden alkalommal kijelentette, hogy nem tud öt-10-25 forintot visszaadni. Egyszer meguntam és mondtam neki, hogy akkor adja vissza a saját zsebből, mert addig nem megyek el vagy vegye vissza az árut.

Azóta nem csinálja. Nyilván ez csak az én esetem, de ez megmagyarázná, hogy miért ilyen.

Na, de amit csinálnék a helyedben: én is visszakérném a pénzt és hagynám a fenébe.

2018. márc. 14. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, és nem küldi vissza amit màr elutaltam neki mert, hogy az neki még plussz költséget jelent az utalàs miatt...
2018. márc. 14. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!