Hogy tudják egyes emberek meginni a sört? Komolyan mondom olyan a szaga és az íze mind ami megromlott, megbuggyant víz a vázából :S 21f
Szerintem meg még nem ittál JÓ sört...
A Borsodi, Kőbányai és társai... hagyjuk, de a jó kézműves sörök finomak.
Amúgy párom előtt én sem ittam értelmes sört, utáltam, de ő megismertette velem a finom, ízes - nem kesrű - söröket.
Valami rendes sört is próbálj ki (attól, hogy kézműves és drága még lehet szar), legalább egy Stella Artois vagy valami. Fiatal koromban nekem se jött be, de összejöveteleken azért ittam mindig párat, ma már imádom.
Ja és üvegből szerintem jobb, dobozosat hanyagold.
Nem szeretem a sört, kivéve a fesztiválon az agyonvizezettet, ami mindenki szerint pocsék :D
A borokat sem szeretem, nekem is romlott ízt idéz.
A töményekből a vodkát tudom meginni. De már évek óta nem ittam azt sem.
29n
"mert én eleve az alkoholizálás ellen vagyok."
Hmm, tudod anno nekem is volt két ilyen osztálytársam, mindkettő ilyen totál lúzer kategóriás egyén volt, és totál ugyanez volt a szövegük. Kb mindenre rámondták hogy így rossz úgy rossz, meg hogy nem akarnak párkapcsoaltot stb. :D Nos nem biztos, hogy ez a kategória vagy, de könnyen elhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!