Ti is észrevettétek hogy amióta jó idő lett azóta milyen sok szép lány mászkál a városban? Ők télen merre voltak?
Figyelt kérdés
Annyira helyesek hogy megbolondulok mire hazaérek. Olyan szívesen lennek együtt ilyen szép lányokal. Ti mernétek velük utcán ismerkedni?? És hogyan tudnék megtanulni jól csajozni?? Én sajnos nem vagyok helyes.2018. márc. 13. 10:03
1/13 anonim válasza:
Ugyanazok a lányok sétáltak télen is, de most kevesebb ruha/nagy kabát takarja el őket a szemeid elől.
2/13 anonim válasza:
Elég zagyva kérdés, összevissza fogalmazással. Akkor most az idõjárás a téma vagy a csajozás, vagy wtf?
3/13 anonim válasza:
én szerettem olvasni.. :)
lehet, hogy be voltak vackolva..fázósak ám
csajozni meg ne itt tanulj ha jót akarsz magadnak | nekik
4/13 Metionin válasza:
A pufikabát, a vastag sál és sapka alatt. Most előbújtak. :D
5/13 anonim válasza:
Szerintem aranyos kérdés 😃😃
Mivel a jó idő a hangulatnak is jót tesz, lehet, hogy a napsütésben mindent és mindenkit szebbnek látsz 😊
6/13 anonim válasza:
Ugyanezek járkáltak, csak nagykabátban, orrig felhozott sálban és szemöldökig lehúzott sapkában meg esetleg hóviharban amikor amúgy se látsz semmit, nem vetted őket észre. Attól hogy valaki csinos lány még nem teheti meg a legtöbb esetben hogy télen nem jár dolgozni/iskolába:D
7/13 anonim válasza:
Ugyanúgy jártak az utcán, mint most, csak nem vetted őket észre. Most megjött a jó idő és elöntött a szaporodási vágy, felpezsdültek a hormonok és emiatt látsz több csajt szépnek.
8/13 anonim válasza:
Itt a tavasz dagad a f....
Kérdező a tipikus példa.😂
9/13 anonim válasza:
Ugyan így vagyok vele. Egész nyáron merev farokkal járok, míg télen téliálmot alszik. Nehéz az élet.
10/13 anonim válasza:
Te valami migri vagy, ha jól gondolom:D
Barátkozz a kecskékkel inkább;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!