Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudod, hogy megéri...

Honnan tudod, hogy megéri leélni az életed?

Figyelt kérdés
Meg akarom ölni magam, de furdal a kíváncsiság, vajon mi lehetett volna. Mi van, ha egyszer minden rendbe jönne, és találnék valakit, akivel boldoggá tennénk egymást? De erre semmi garancia nincsen :-/. Valószínűbb, hogy minden maradna ugyanolyan, de inkább még rosszabb...

2018. márc. 12. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
semmi garancia nincsen arra, hogy ha elpatkolsz UTÁNA NEKED JOBB LESZ - van esélye ám, hogy sokkal rosszabb... Viseld el az életet, találd meg a boldogságot!
2018. márc. 12. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
én nem innen nézem. ez, hogy megéri e ez fura. megéri e táncoln? megéri e kirándulni? stb. valahogy más az iránya a cselekvésnek szerintem. nem azért tesszük mert megéri.
2018. márc. 12. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
darlix az két "d": Oldd meg magad! a problémáidat. :))
2018. márc. 12. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb esély arra van, hogy miután meghalsz nem lesz neked semmilyen (se jobb, se rosszabb), nem fogsz megkönnyebbülést érezni, nem tudsz majd megpihenni, nem fogsz létezni vagy tapasztalni, ergo semmilyen most érzet vágyad nem fogja valóra váltani, semmilyen szenvedéstől nem fog megszabadítani, a mostani helyzeteden csak életedben tudsz változtatni.

Egyébként sehonnan, illetve már csak azért érdemes, hogy ezt kiderítsd.

2018. márc. 12. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak olyat éri meg leélni,amibe más nem szól bele.
2018. márc. 12. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudom, hogy megéri, hogy tele vagyok tervekkel, amik ha nem is sikerülnek 100 százalékosan, de legalább van egy iránya a jövőmnek, nagy vonalakban tudom, hogy hova fogok eljutni. Szerintem kellene neked is egy jövőkép és a tervek, hogy hogyan éred el. Ha most rossz, találd ki, hogy hogyan tudnál ezen lassanként változtatni. Ne reméld, hogy minden megoldódik magától és jobb lesz. Tervezetten kell minden nap haladni valamit a jó irány felé.
2018. márc. 12. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenről, hogy egymást teszitek boldoggán, ne is álmodj, mert azon kívül, hogy ritka, még beteges is.

Egészséges ember magát teszi boldoggá, a saját szükségleteit elégíti ki. Persze ehhez gyakran az az optimális, ha mások kedvére teszel előbb, és aztán visszakapod, de a megközelítés ez esetben óriási különbséget is jelent :)

Tehát!

Ha jobb életet akarsz, akkor azért neked kell tenned! Fejleszd magad!

Mondd el neked mit jelent: boldognak lenni!

2018. márc. 12. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Onnan,hogy mennyire vagyok szabad.
2018. márc. 12. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha megszülettem, le akarom élni az életem. Természetesen nekem is voltak öngyilkossági gondolataim, deküzdök ellenük.
2018. márc. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!