Ebbe hogyan valtozzak? Surgos!
Figyelt kérdés
Szoval kezdem az elejen. Van egy olyan viselkedes mintam amit az apukamtol szedtem, hogy teljesen alarendelt vagyok. Nem tudom hogyan mondjam meg, h valami nem tetszik, ha egyaltalan megmerem fogalmazni magamban, h igen, ez nekem nem jo es nekem van igazam. Minden emberi kapcsolatomban az tortenik, hogy en csak nyelek es nyelek, sosem szolok semmiert ami zavar, mert, ha szolok is azt olyan formaban teszem, h valamiert mindig en jovok ki vesztesen, egyszeruen lekiabalnak es siman behodolok, majd en erzem magam hibasnak. :D Az a gond ezzel, h igy semmibe neznek kb, es en meg olyan vagyok, h egy ideig ezeket turom, mert nem tudom, h mit lehetne kezdeni ezzel es aztan BUM, robbanok es felegetek magam korul mindent, duhrohamot kapok. Nem tudom ervenyesiteni az akaratom. Konkret pelda: beszeltem nagyon sokaig egy nagyon hisztis lannyal, es sose tudtam kezelni a sertodeseot, mindnert hibaztatott en meg igazi papucs modjara nem mertem mondani, h allj, itt eleg, fejezd be. Vagy eleve nemis tudtam, h mit mondjak, mindig kedvesen probaltam, h csak felreerti es nincs oka hisztire. Nem valt be, de emgem felhuzott. :D Akkor hagytam magam es nem engedte, h baratkozzak masokkal es en nemis baratkoztam, aztan a foldre ultem, mikor o igen. :D Ertitek, mindenbe a kedvere tettem es kozben magamrol elis felejtkeztem, aminek az volt a kovetkezmenye, h egy ideig turtem a megalaztatast, mert ebbe nottem fel es aztan robbantam es a legfajobb pontjaival bantottam. Hogyan csinaljam, h igen, ezek az en alapelveim, ezekef betartom es legfokkeppe hogyan kezeljem, ha valaki bant, hisztizik vagy ertitek. Konkret pelda, hogy beszelgettem ma is vele es elkezdett hisztizni, nem irt vissza, ramkiabalt, h hagyjam es en meg probaltam nyugtatni, h de na, akkor beszeljuk meg ugy, ahogy o akarja. Bajavolt, h sose kerdezem meg ot mielott dontok, de igazabol csak o nem szok bele sose, erre kiakadt es hozzamvagta, h en nem tudom ot kezelni, tanuljam meg ot kezelni mikor hisutizik. WTF, ez annyira bant engem, miert en tanuljam meg kezelni az o hisztijet? H engedhet meg velem ilyen hangsulyt? H csinaljam, h tobbet ne merjenek az emberek ennyire semmibe nezni? Konkret beszelgetest privibe tudok kuldeni, csak kerlek segitsetek!2018. márc. 10. 07:37
1/3 A kérdező kommentje:
Masik story: beszeltem egy lannyal akivel osszeakartam jonni. Mindig en tepertem, h tema legyen, h a kedvere tegyek, h mindent ugy csinaljak ahogy szeretne. Viszont idegesitett, h csak emojikkal valaszolt, de en ugy oldottam ezt meg, h ketszeresen tobbet beszeltem. Mire haveromnak odaadtam a telom es raszolt, nem tudom mar mit mondott, de az addig flegma es uralkodos lamybol egy olyan jokislany lett, meg bocsanatot is kert es soha tobbet nem csinalta. :D De mikor en szolok akkor csak az tortenik, h kiabalnak velem es a vege az, h nem o hodol be es mondja, h hibaztam, abbahagykm, hanem meg en jovok ki rosszul. Ezzel a lannyal meg az a story, h konkretan egy honapig nyustoltem, h talalkozzon velem, o meg siman feltetelekhez szabta. Teljesen papucs vagyok emberek, h valtozzak?:D Azert js le lettem kiabalva, h en miert masoktol kerek tanacsot? Es azlta nem js kertem. Van egy ember ertekrendje es ha en sokaig beszelek vele, azt kezdem el kovetni, h megfeleljek neki. H ne akarjak megfelelni es legfokkeppen, hogyan mondjam meg, h nem tetszik, ha hisztizik, vagy a masik lanynak, h kellett volna mondankm, h hej, nem akarok minden nap ugyan akkor beszelni? Vagy ertitek. Konkret masik pelda: em erolkodtem az egyik lannyal, h beszelgessunk, megkerdeztem mar kinomba lassan, h milyen fagyit szeret? Mert annyira nem volt tema, mert csak en tepertem es erre ramizelt, h ne kerdezzek hulyeseget. Ez annyira fajt, mert en tepertem, erre siman leoltott. :D Ertitek, h csinaljam, h legyen tekintelyem es meltpsagom?:D
2018. márc. 10. 07:45
2/3 anonim válasza:
Apukám nálunk is ilyen. Van 1-2 dolog, ami fontos számára, de amúgy a fején lehet ugrálni amíg megbetegszik vagy kiborul. A legrosszabb, hogy nem is érted miért lett egyszer csak ideges. Az első házassága pocsék volt emiatt, de anyukám nagyon jól kezeli. Nem írtad hány éves vagy, de ha fiatal, akkor talán a lányoknak kell inkább felnőni hozzád. Ha idősebb, akkor nem jól választasz barátnőt valószínűleg. Ha gondolod szívesen elolvasok beszélgetést is, hátha mást is tudok mondani.
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező elképesztő meló, kitartás. Ha gondolod privátban tudok néhány tanácsot adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!