Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt az, amiről azt érzed...

Mi volt az, amiről azt érzed máig, hogy életed egyik legnagyobb hibája?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 22:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Céltalanság.
2018. márc. 6. 04:34
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
Hogy elolvastam a felhasználóneved.
2018. márc. 6. 06:42
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

En a rossz kapcsolataimbol is rengeteget tanultam. Ma nem azzal az emberrel lennek ha nem tudnam milyen NEM! akarok. :) ezek fontos tapasztalatok, senki ne dobja el, mert negativ a vége. Rossz dolgok nélkül gondolom ismeri mindenki ezt a közhelyet nem érzékelnénk mi a jó.

Persze én is tudnék mondani egy két dolgot amit másképp akartam volna, de őszintén szólva (egyetértve egy hozzászólóval) nem az lennék ma, mint aki vagyok. :) és ennek hiánya lenne a nagyobb baj.

2018. márc. 6. 07:24
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Halálotok után látni fogjátok, hogy e kérdésre nem igazán lehet egysíkúan válaszolni.
2018. márc. 6. 08:06
 15/20 anonim ***** válasza:
10%
Rossz iskolaválasztás, egy hozzám teljesen alkalmatlan pályára lépés és most depresszió, mert nem találom a helyem.
2018. márc. 6. 09:01
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

Hogy mikor lehetőségem volt gyerekkoromban, nem mentem ki külföldre nyelvet tanulni, mára perfektül beszélném a nyelvet, így már valószínűleg végeztem volna külföldi egyetemen + a munka világával sem lenne túl sok gondom.

Egyszóval az életemben kevesebb lenne a stressz.

2018. márc. 6. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Volt egy internetes levelezőtársam körülbelül fèl évvel ezelőtt. Nem tudom elmondani mennyire sokat jelentett nekem. Úgy éreztem, hogy talán a sors kezének köszönhetően megtaláltam a tökéletes lelki társamat. Úgy éreztem, hogy ő is kedvel. Többször is kihangsúlyozta, hogy különlegesnek talál és, hogyha élőben látna akkor is kivételesnek, okosnak, gyönyörűnek találna. Minden jól ment, egészen addig, amíg én el nem szúrtam mindent az önsajnáltatásommal. Azóta sem keresett és még mindig hiányzik.
2018. márc. 6. 11:40
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Remélem 10 év elteltével nem fogom azt mondani, hogy az, hogy most nem megyek vissza a férjemhez és ragaszkodom a váláshoz.

10 év után ő akart válni, neki volt könnyebb egy fiatal nőbe belemenekülni a gyermektelenség okozta boldogtalanság miatt. Most már szánja-bánja, visszacsinálná. De én nem akarok békülni. Millió darabra tört, 31 évesen a nulláról kell elölről kezdenem mindent miatta. A magányról, depresszióról nem is beszélve...

Mindennek ellenére azt gondolom, a férjem remek ember. Az egyik legjobb, akivel valaha találkoztam...

Remélem, 10 év múlva nem fogom zokogva nézegetni a boldog családjáról a képeket - én, még mindig gyermektelenül, több katasztrofális, halálra ítélt kapcsolattal a hátam mögött -, siratva, hogy milyen ostoba voltam, hogy nem fogadtam vissza, amikor még újrakezdhettük volna.

2018. márc. 6. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:
42%
Betegesen, görcsösen kezdtem el tanulni, emiatt szorongani kezdtem. Valószínűleg nem emiatt alakult ki főként egy nőgyógyászati betegségem, de miután kiderült, hogy meg fognak műteni és utána is nehezen lesz majd gyerekem, nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy nagyot hibáztam azzal, hogy ennyire nem törődtem a testem jelzéseivel és akkor is tanultam még, amikor már leszédültem a székről a fáradtságtól. Azóta minden megváltozott, másképp csinálok mindent, mert ősztől egyetemista leszek.
2018. márc. 6. 14:43
 20/20 anonim ***** válasza:

18 évesen elköltöztem apámmal a mostohaanyámhoz.

22 évesen elkezdtem hánytatni magamat.

2018. márc. 7. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!