Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt életed eddigi legnagyo...

Mi volt életed eddigi legnagyobb fizikai fájdalma?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 20:02
1 2 3
 11/30 Lazy Lover ***** válasza:
45%
borda törès
2018. márc. 5. 21:00
 12/30 anonim ***** válasza:
9%
Amikor egyik reggel begörcsölt a vádlim.. ott kalimpáltam hogy mikor áll mán ki :D
2018. márc. 5. 21:24
 13/30 anonim ***** válasza:
52%
A menzeszeim. Mindegyik. :(
2018. márc. 5. 21:25
 14/30 anonim ***** válasza:
9%

Altatás nélküli körülmetélés

18F

2018. márc. 5. 21:26
 15/30 anonim ***** válasza:
45%
Egy este a semmiből nagyon elkezdett fájni a hasam egy ponton, görcsölt, szúrt. Hánytam a fájdalomtól, és megmozdulni sem bírtam. Másnap reggel ügyelet, kórház. Mindenféle vizsgálat, vakbélre gyanakodtak, de nem az volt, csak annyi derült ki, hogy van egy gyulladás a hasamban. Nem derült ki, hogy mi volt pontosan és mi okozta. Még egy pár napig fájdogált és érzékeny volt a hasam, aztán elmúlt. De az az egy éjszaka, azt az ellenségemnek sem kívánnám.
2018. márc. 5. 21:35
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

15-ös!!

Pontosan ugyanezt ugyanígy átéltem 1 éve. Hát mit ne mondjak sírtam a fájdalomtól.

2018. márc. 5. 21:53
 17/30 anonim ***** válasza:
Bikinivonalon begyulladt szőrtüsző, kb. barackmag méretűre duzzadva. A sebészeten először érzéstelenítőt adtak a duzzanatba, hogy fel tudják vágni. Úgy üvöltöttem hogy összeszaladt az egész sebészet, beszaladtak a kezelőbe, nővérke konkrétan teljes testével hasalt a lábaimon, hogy fejbe ne rúgjam a dokit.
2018. márc. 5. 22:07
 18/30 anonim ***** válasza:
45%
Vagy a jobb alkarom törése, vagy amikor visszacsúszott egy picit a bal könyököm. Mondjuk magára az érzésre nem emlékszem, sztem ezeknél jobban semmi nem fájt.
2018. márc. 5. 22:09
 19/30 anonim ***** válasza:
45%
Sajnos epés vagyok :D. Egyszer begörcsölt a gyomrom. Hát kajak azthittem meghalok. 1 hétig szinte semmit nem birtam enni. Utána természetesen lázas is lettem. Életem legrosszabb hete volt.
2018. márc. 5. 22:23
 20/30 anonim ***** válasza:

Rátenyereltem az indukciós főzőlapra.

Felszakítottam a szájpadlásomat egy műanyag játékkal, dőlt a vér a számból, hetekig alig tudtam enni.

Mindezt gyerekként. :D

A kezem folyamatosan ekcémás, néha az egész kézfejemről is le van mállva a bőr, fel van repedezve, vágásszerű apró sebek a hajlatokban, sima kézmosás is marha jó érzés. :D

Szeretek élni, na.

2018. márc. 5. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!