Miért nem tudok beszélgetni az emberekkel?
Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok. Egyszerűen ha egy társaságba kerülök nem találok témát, nem tudom mi lenne az odaillő téma, nem tudom, hogy mi az ami a másikra rátartozik. Képtelen vagyok hosszabb ideig beszélgetni valakivel. Kevés közeli barátom van. Akikkel megtalálom a közös hangot, azokat is csak a facebookról ismerem. A valódi életben - pedig próbáltam!!! - nem tudok szoros, baráto kapcsolatokat kialakítani.2018. márc. 4. 18:37
1/3 anonim válasza:
Bár én jóval fiatalabb vagyok, nekem is ugyanez a problémám. Szintén csak internetes kapcsolataim vannak. Élőben majdhogy egyáltalán nem tudok kommunikálni másokkal.
2/3 anonim válasza:
Én tudok beszélgetni neten is élőben is,mégis kevés barátom van ,legöbb embernek már vannak barátai nem keres újat nem nyitott ,beszélgetnek velem stb de nem is gondolják,hogy barátkozni szeretnék, vagy nem érdekli őket .
3/3 anonim válasza:
Nekem van egy szűk baráti köröm, kb 5-6 ember akikkel élőben elbeszélgetek bármiről.
Az én esetemben az a problémásabb, hogy új, idegen emberekkel képtelen vagyok beszélgetni. Még a lányokkal sem, ami elég szar érzés. Sem élőben, sem az interneten nem megy. (interneten nem is beszélek senkivel, még a barátaimmal sem, pedig egész nap online vagyok)
Nem tudom ez miért van, bíznunk kell benne, hogy ez majd változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!