Normális, ha utálom az embereket?
Nincs semmi szociális életem.Nem járok sehova.Nincsenek barátaim.Akik voltak,azok is mind csak csesztettek,kihasználtak.Velük megszakítottam a kapcsolatot.Nem egyszer volt olyan,hogy egy barátom egyik napról a másikra egyszerűen nem állt szóba velem.
Én már nem tudok,de nem is akarok emberben megbízni.Úgyis csak csalódást,fájdalmat okoznak.Szerintem minden ember gonosz.Jobb az embert minél jobban elkerülni..
Az biztos... Nagyon undorító ez az embernek nevezett faj. Oké, nyilván a saját ismerőseimet, barátaimat, rokonaimat, családtagjaimat nem utálom (illetve ismerősök közül 2-3-at kb , de velük nem is tartom a kapcsolatot), viszont magát az emberi fajt, ezt a mai modern rohanó eszetlen világot, társadalmat gyűlölöm... Pl. szánakozva nézek mindig a tömegre, mikor egy egynapos ünnep (március 15-e vagy október 23-a, esetleg Mindenszentek) előtt megrohamozzák a bevásárlóközpontokat, mintha eljönne a világvége. Vagy ez a sok baleset az utakon. Nem tanulja meg a primitív kétlábúja, hogy nem telefonálunk, nem száguldozunk. Persze, hogy ott éri a végzet.
A természetre gyakorolt hatását az embernek már ne is említsük... állatok sportból való leölése, erdőirtás, szeméthegyek az óceánokban.
Meg persze a hétköznapokban ez az állandó rohanás, egymás eltiprása, kihasználása, "pénz, pénz, pénz" címszóval. Mocskos egy lény, az biztos...
Mivel abban nem reménykedhetek, hogy az emberek normálisabbak lesznek, így abban bízom, hogy - és csúnya dolog ilyet mondani, de ezt gondolom - idővel, hosszú évtizedek, esetleg 1-2 évszázad múlva az emberiség örökre eltűnik a Földről. A bolygónak tuti hatalmas felüdülés lesz.
Magyarországon szerintem normális. Amúgy valszeg ez a nép alaptermészete. Egyedül a nyugatról érkező gazdag külföldiekkel próbálnak kedvesek lenni.
Persze vannam kivételek, csak nagyon nehéz megtalálni őket. Viszont általában róluk is kiderül, hogy a szüleik felvidékiek, ők maguk erdélyiek vagy kárpátaljaiak. Szóval megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!