Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan veletek hogy...

Volt már olyan veletek hogy valakit nem tudtatok elengedni?

Figyelt kérdés
Hiàba vàlt ketté az utatok hianyzik es mikor màr azthinned kiment a fejedbol ,megnezel egy olyan filmet es eszedbe jut.

2018. márc. 2. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, de a lezárást válaszok nélkül kellett elérnem. Öt év után már amolyan visszaigazolás volt csupán, nem gyógyír. (#9 voltam)
2018. márc. 2. 22:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen en is valaszok nelkul akarom lezarni... Csak neha felnyilnak a sebek.
2018. márc. 2. 23:01
 13/21 A kérdező kommentje:
vagy is nem valaszok nelkul akarom lezarni csak sajnos ugy tudom..
2018. márc. 2. 23:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos így kétszer olyan nehéz, de légy erős és minél inkább foglald le magad. Persze eszedbe jut rengetegszer, de idővel könnyebb lesz. Én hiszem, hogy ha két embernek dolga van egymással, akkor összefutnak utaik. A te esetedet nem ismerem, tehát bármi lehet még a jövőben.
2018. márc. 2. 23:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm jólesik ! Igen en is a sorsra bízom.
2018. márc. 2. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen😢
2018. márc. 2. 23:24
 17/21 anonim ***** válasza:
Velem már közel 2 éve ez van :(
2018. márc. 2. 23:25
 18/21 A kérdező kommentje:
nektek is kitartast !
2018. márc. 2. 23:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy hatást gyakorolt rám egy illető, és amolyan plátói szerelem lett a dologból. A soha be nem teljesülő vágy... Mai napig sokat gondolok rá, pedig már 2 éve, hogy nem tudok róla semmit. Sokszor még az álmaimban is ott van és reggel gyakran úgy kelek, hogy na már megint vele álmodtam. De már eljutottam odáig, hogy a nap 24 órájából már csak 20 órában jár a fejemben. Számomra már ez is haladás. Bízom benne ez év végéig eljutok oda, hogy eszembe se jut.
2018. márc. 3. 00:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Hasonlóan mint a kettes,ráadásul nem tisztáztuk a valós érzéseinket. Így NAGYON NEHÉZ, ha tudnám, hogy egyáltalán nem érdeklem már, sokkal hamarabb túllépnék. 21/L
2018. márc. 3. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!