Lefényképeznek a buszon?
Mit lehet ez ellen tenni?
Nem egyszer fordult elő, hogy egy lány lefényképezett, és ezt onnan tudom, hogy a vaku bekapcsolva maradt, a kamera meg pont az arcom felé nézett.
Ilyenkor azonnal elfordulnak, elmennek, én meg nem rohanok utánuk, és kérem ki.
Mi ezzel a céljuk?
27/f
Teljesen átlagos vagyok.
Nem a szépség a lényeg, hanem az hogy visszaélhetnek vele.
Ha utána megyek és kérdőre vonom, akkor még én leszek a hallgató perverz. . .
Szerintem két féle lehetőség van:
1. Vagy nagyon ronda vagy, és lefényképeznek, hogy ezt másnak is megmutassák és nevessenek rajtad egy jót.
2. Vagy nagyon helyes vagy, és rád élveznek esténként.
Egyébként elhiszem, hogy zavar. Engem is zavarna.
De gondolj abba bele, hogy a mai átkozott világban már nincsen személyiségi jog. Lekameráznak a buszon, boltban, mindenhol. Interneten kapsz egy vírust; adataidat, képeidet kihalásszák. Telefonon lehallgatnak. Interneten nyomonkövetnek.
Zavaró, de nincs mit tenni. Az, hogy egy tudatlan lefényképez talán még az a legkevesebb. :/
Nagy cucc. Engem szinte az összes tömegközlekedési eszközön lefotóztak már. Általában nem voltam egyedül. Mivel én sem tudok semmit tenni ellene ezért letojom. Eddig még nem találtam meg magam a neten, úgyhogy nincs gáz.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!