Nagyon beteges dolog az hogy nem szeretem ha valaki a képembe köhög a buszon?
Figyelt kérdés
Vagy ha jó közel hozzám köhög egész úton de a szája elé nem tesz semmit egyszer se2017. jún. 2. 22:44
1/5 anonim válasza:
Az a beteges, hogy van aki ezt megteszi és nem veszi észre hogy milyen gusztustalan az amit tesz.
2/5 anonim válasza:
Nagyon.Az ilyen emberek miatt inkább biciklivel megyek, mintsem felszálljak egy tetves buszra!
3/5 anonim válasza:
Meg kell neki mondani neki, hogy viselkedjen.
4/5 anonim válasza:
Nem az.
Gyerekeknél is látom, hogy csak úgy nyerítenek bele a világba, teleköpködve nyállal azt. Ott az anyja mellette, és nem szól rá. A kis nyálgép meg felnő, melléd áll a buszon, és teleköpi a fejed. Az élet körforgása.
5/5 anonim válasza:
Igen, ne haragudj de komoly baj van veled.. én szeretem ha a képembe köhögnek a buszon, jó közel úgy hogy nem tesznek a szájuk elé semmit egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!