Volt már olyan, hogy befostál az utcán/buszon/iskolában?
Figyelt kérdés
Mi történt? Hogy oldottad meg a problémát? Nagyon kellemetlen helyzet volt? Észrevették mások is?2018. febr. 12. 20:50
2/17 anonim válasza:
Kutyasétáltatás közben elkezdett görcsölni a hasam de kb 2 km-re voltam otthonról. Elkezdtem futni, de egyre nehezebben ment. A végén már csak csoszogni tudtam, és amikor hazaértem, már vert a víz, gomboltam ki a sliccem ahogy mentem a wc fele vezető lépcsőn, aztán amikor felértem, a wc ajtó előtt elcsúsztam mert anya felmosott és összeszartam magam. Pedig már közel volt a cél. Pont vendégek voltak, szóval igen kellemetlen volt, de csak röhögtünk rajta. Én annyira nem őszintén...azóta is emlegetik. Ez kb 5 éve volt 18 éves koromban
3/17 anonim válasza:
Nekem még csak behugyozni sikerűlt! Haver hülyeségétől röhögő görcsöt kaptam és jött a limonádé! Torna cuccba mentem haza! XD A gyerek futott és elcsúszott a jeges betonon, és csattant az álkapcsa a betonnal, erre a 21 éves pali véres szájjal, elkezdj k.anyázni és aki ránézett arra ráüvöltött, hogy:"nem láttál még műjégkorcsolyázót?"
20/F
4/17 anonim válasza:
Utolsó ezen még èn is elnevettem magam :D , akkot milyen lehetett ezt előbe látni xD
5/17 anonim válasza:
Okádás volt , fiatalon ünnepeltem a születésnapomat , versenyt ittunk . Én nyertem , pár dologra emlékszek . Haverék cibálnak a közkútra fejmosás stb . Aztán kelek a reggeli ébresztőre , kihagyás ülök a buszon érzem az alkoholos bűzöm és alám okádok . Végállomás , valami elnézés félét kérek a sorőrtől , szünet . Sugárba okádok a Kosztolányin . Szünet. Vettem egy szőlőlevet . Kihagyás . Hév ajtajánál kitámaszkodva hányok Batti téren , ennyi volt a szőlőlé . Megérkezek Kaszásdűlőre az aluljáróba egy szemetest teli rókázok . Megérkezek 4 óra késéssel , a főnök rendes azt mondta be se kell jönni , volt túlóra és leírja . Találkozok 3 munkatárssal egyik közelről piásan beszélt melléjük okádtam a fűre .
6/17 anonim válasza:
Volt ilyen, azért történt, mert elkaptam valami hülye vírust és teljesen legyengült a testem. Kórházban pár nap alatt rendbejöttem, szerencsére gyorsan lezajlott, de elég szarul voltam ahhoz, hogy ne érdekeljen, mások mit szólnak hozzá.
7/17 anonim válasza:
Te több tonnát ettél, és beosztottad? XD
Elképzeltem, mint valami first-person hányós simulátor xd
8/17 anonim válasza:
Ez az én témám!!! Nagyon sok ilyen storym van ismerősökkel. Az egyikkel többször is előfordult. Ő úgy kezelte, hogy bement egy plázába és kidobta az alsóját. Ez akkor volt kellemetlen mikor utána egy randira ment egy nőhöz. Nem történt semmi, de mit szólt volna a nő, ha esetleg tényleg odáig jut a dolog és látja, hogy nincs rajta alsó. Te kis magabiztos
9/17 anonim válasza:
Aztán addig röhögtünk ezeken a storykon, hogy velem is megesett, de szégyen szemre elfelejtettem pontosan, hogy is volt.
10/17 anonim válasza:
7es, csak töményt ittam délutántól estéig . Szóval alkoholmérgezésem volt , azóta ittas is talán ha 5-ször voltam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!