Aki anorexias annak hogy nem korog a gyomra pl az iskolaban?
Egy idő után annyira megszokja, hogy alap emésztési funkciók is megszűnnek, így gyomorkorgás is.
Vagy iszik egy kv-t, vizet, hogy legyen valami a hasába, ami nullához konvergál kalóriában.
Aztán pedig egy idő után elkezdi a szervezet az izmokat elfogyasztani, később a gyomor elkezdi megemészteni önmagát. Itt már visszafordíthatatlan. Elköszönni tud még a családtagoktól mielőtt meghal.
Ne koplaljatok ha nem muszáj! Étkezzetek egészségesen, figyeljetek oda ne hízzatok el, de ne essetek át a ló másik oldalára se.
am meg nem tudom miért kellett lepontozni a 2.válaszolót, ez valami divat hogy mindenkit lepontozunk?
én köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
LEnézik? Hát, nem tudom.
Én 52 kiló vagyok a 169 centimhez (lassan tizenx éve), és rengetegen - főleg kövérek - teszik az "anirexiás, hányós" jelzőket.
Annyit eszek, mint ők, nem tehetek róla, hogy nem hízok (anya is vékony volt, apa is az), de undorító, hogy megszólnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!