Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki anorexias annak hogy nem...

Aki anorexias annak hogy nem korog a gyomra pl az iskolaban?

Figyelt kérdés
Ugyertem hogy bir pl siri csendben dolgozatirasnal meglenni?

2017. okt. 13. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy idő után annyira megszokja, hogy alap emésztési funkciók is megszűnnek, így gyomorkorgás is.

Vagy iszik egy kv-t, vizet, hogy legyen valami a hasába, ami nullához konvergál kalóriában.

2017. okt. 13. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Aztán pedig egy idő után elkezdi a szervezet az izmokat elfogyasztani, később a gyomor elkezdi megemészteni önmagát. Itt már visszafordíthatatlan. Elköszönni tud még a családtagoktól mielőtt meghal.

Ne koplaljatok ha nem muszáj! Étkezzetek egészségesen, figyeljetek oda ne hízzatok el, de ne essetek át a ló másik oldalára se.

2017. okt. 13. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki mar tartott lebojtot az tapasztalja, hogy a gyomor funkciok lelassulnak / leallnak 3 nal utan ha nem eszel
2017. okt. 14. 10:13
 4/7 A kérdező kommentje:
fúú hát ez ngayon szívás... amúgy meg nem véletlen van ennyi anorexiás, lehet tagadni de a mai napig lenézik a husosabb embereket. pl valamelyik nap láttam itt kérdést hogy linkeljetek átlag alatti csajokat és az összes pasi kövér lányokat linkelt. szóval egyrészről tök megértem hogy sokakat frusztrál ez az egész...
2017. okt. 14. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

am meg nem tudom miért kellett lepontozni a 2.válaszolót, ez valami divat hogy mindenkit lepontozunk?

én köszönöm a válaszokat mindenkinek :)

2017. okt. 14. 12:25
 6/7 anonim ***** válasza:

LEnézik? Hát, nem tudom.

Én 52 kiló vagyok a 169 centimhez (lassan tizenx éve), és rengetegen - főleg kövérek - teszik az "anirexiás, hányós" jelzőket.

Annyit eszek, mint ők, nem tehetek róla, hogy nem hízok (anya is vékony volt, apa is az), de undorító, hogy megszólnak érte.

2017. okt. 16. 09:15
 7/7 A kérdező kommentje:
jóó persze tudom! de többségébenn azért a kövéreket nézik le jobban ezt el kell ismerned
2017. okt. 17. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!