Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy befostál...

Volt már olyan, hogy befostál az utcán/buszon/iskolában?

Figyelt kérdés
Mi történt? Hogy oldottad meg a problémát? Nagyon kellemetlen helyzet volt? Észrevették mások is?
2018. febr. 12. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Garázsban voltam, ahonnan gyalog kb 10 percre lakom. Este részegen mentem volna haza, miután becsuktam az ajtót, hirtelen rám jött a fosás. 3-4-szer elejtettem a kulcsot mire sikerült kinyitni az ajtót, kerestem egy vödör+szatyor kombót, de hirtelen összefingottam magam. Gatya le, pólóval megtöröltem magam, majd félmeztelenül hazasétáltam.
2018. febr. 13. 02:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Húgom beteg volt a napokban hányás hasmenés én is elkaptam tőle de a wc foglalt volt az erkélyre mentem ki egy vödörrel fosni
2018. febr. 13. 03:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11.osztályban vittem reggelire párizsis szenvicset úgy talàn a 4 óra után ettem meg amit nem kellett volna mivel a parizer hamar romlik főleg úgy hogy suli vége volt nyár 34 fok

Az 5 órán kezdtem rosszul lenni szünetben mindenki szeme láttára sugárhányással végig futottam a folyóson amire a wc hez értem elmúlt

2018. febr. 13. 03:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A barátom nálunk végig fosta még a csempét is a wcben is karácsonykor

kicsit elrontotta a gyomrát

2018. febr. 13. 03:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Tegnap angolórán készülünk érettségire, szövegértési feladat, mindenki full csendben. Egyszer csak oltári nagy fingadozás, mindenki felnéz, ki volt ez? XD

Senki. Folytatjuk, még egy adag recsegés, legkisebb, legvéknyabb csaj feláll, kikéredszkedik, recsegve kimegy, majd az ajtó előtt összefossa magát! XD

Ma kiderült, hogy nem szedett antibiotikumra probiotikumot, mert nem ízlett neki, de még most is azt hiszi, hogy hasmenős vírust kapott el! :D

2018. febr. 13. 14:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Minden nap
2018. febr. 13. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Újságírókollégával esett meg (én nem vagyok az, inkább munkatárs).

Interjúra mentek, de mint többen írtátok, elrontotta a gyomrát, rájött a "szapora". Kocsi megállítva, be a kukoricásba, de mivel elég testes ember, belekapaszkodva guggolt fosni. Könnyített magán, de a bibi az volt, hogy a kukoricaszár eltört, így szerencsésen beleesett a sajátjába. :D

Utána elmesélték, de még hetekig is röhögtünk rajta, ha szóba került. Gondolom neki ott és akkor ez nem volt annyira poénos.

2018. márc. 1. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!