Mi a kedvenc idézetetek?
Figyelt kérdés
Nekem: "Néha magam is ámulok magamon!" - Han Solo
Nektek?
2018. febr. 27. 21:04
1/19 anonim válasza:
"Ne álmodott az életről, éld az álmaidat"
2/19 Szadko válasza:
"Én természetesen nem töröm át a falat a homlokommal, ha valóban nincs erőm ahhoz, hogy áttörjem, de nem békülök ki vele csak azért, mert kőfal áll előttem, és mert nekem nincs elég erőm." - Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
3/19 anonim válasza:
Amikor feladnád gondolj azokra akik a bukásodra várnak
4/19 anonim válasza:
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
5/19 anonim válasza:
"Az iskolázatlan ember számára igen jó dolog az idézetgyűjtemények olvasása."
Churchill
6/19 anonim válasza:
"TANULNI TANULNI TANULNI!!!!!" Lenin
7/19 anonim válasza:
"Utálom a közhelyes idézeteket."
Én.
8/19 anonim válasza:
Ha elég sokáig nézed a folyó vizét, megtörténhet, hogy meglátod az ellenséged testét tova sodródni.
9/19 anonim válasza:
Oravecz Nóra összes.... olyan szép és megható. :')
(Elnehidd xD)
Amúgy a filmes idézeteket szeretem, pláne a kedvenc filmjeimből, mert mindig eszembe juttatják, hogy mennyire szeretem azt a filmet, és hogy meg kéne nézni mégegyszer.
10/19 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy ilyen neves emberek is nevüket adják a kérdésemhez,csak szívem,nehogy elfejts leszállni a Földre! (:
2018. febr. 27. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!