Nektek mi a kedvenc mondatotok vagy idézetetek?
Nekem az, hogy "Az ilyenek miatt tart itt ez az ország!"
Mindig vicces szövegkörnyezetben van.
A távolság keserves próbája a szerető szíveknek!
Agatha Christie
Először nem vesznek rólad tudomást, aztán kinevetnek, aztán megtámadnak, azután győztél.
Mahatma Gandhi
Nincs kedvencem, de pl:
"Van egy régi mondás, miszerint ha egyszer ölsz, gyilkos vagy, ha milliókat, király, ha mindenkit, Isten."
"Ha fegyvert szorítanék a fejedhez, azonnal meg tudnál csinálni bármit, amúgy miért nem vagy képes rá?"
/Anthony Robbins/
Értem én!
Csak lesza.rom! :)
Nekem ez a kedvencem! És mindig beválik!
Látni akarod a jövőt?
Akkor nézz hátra!
Mindenkinek van egy terve míg meg nem ütik.
Meg még Bruce Lee mondatai, de túl sok van belőlük.
Sok van, ez az egyik kedvenc:
"Az élet tiszteletével kezdődik a sokat és üres frázisként emlegetett igazi szeretet. A családi szeretet is. S ennek alapja az öröm, hogy a másik a világon van, és hogy találkozhattunk. S ennek az érzésnek a másik alapja az öröm, hogy én is a világon vagyok, engem is lehet szeretni, s hogy a találkozásunk erről is szól. Semmiféle gyűlölet, önutálat nem fér bele a szeretetbe. A mérgelődés, a harag, a féltés, az aggódás bőven belefér, de a gyűlölködő elutasítás nem." (Popper Péter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!